Tepebaşı Belediyesi’nin birinci nesil Türkiye'deki ilk ve tek akıllı şehir projesini Remourban kapsamında bünyesine kattığı elektrikli otobüsler, kent halkına hizmet vermeye devam ediyor.


Avrupa Komisyonu’ndan kazanılan hibe ile 4 adet elektrikli otobüsü bünyesine kazandıran Tepebaşı Belediyesi, pazar alışverişi yapacak vatandaşların semt pazarlarına ulaşması için de elektrikli otobüslerini kullanıyor. Yaptıkları alışverişin ardından yine Tepebaşı Belediyesi’nin elektrikli otobüsleri ile evlerine dönen vatandaşlar, sağlanan ulaşım hizmetinden dolayı memnuniyetini ifade ediyor.
Pazar servisi hizmeti, farklı pazar yerleri ve güzergahlarda gerçekleşiyor. Eskişehirliler sağlanan ulaşım kolaylığından dolayı Tepebaşı Belediyesi’ne teşekkür ederken, yetkililer vatandaşların pazar servisleri hakkında güzergah bilgisi almak ya da her türlü görüş, öneri ve isteklerini iletmek üzere, Tepebaşı Belediyesi Mavi Masa’ya, 444 44 26 numaralı telefondan ulaşabileceğini belirtti.
Pazar servis hizmetlerinin verildiği gün ve güzergahlar ise şu şekilde: Pazartesi: Zincirlikuyu ve Keskin mahalleleri, Salı: Ertuğrulgazi, Beşevler ve Sazova mahalleleri, Perşembe: Fevzi Çakmak Mahallesi, Cuma: Sıraevler, Gazipaşa, Eğriöz ve Sakintepe mahalleleri, Cumartesi: Yaşamkent (Aşağısöğütönü) ve Boyacıoğlu mahalleleri. 

Editör: Ayhan Aydıner