Sinan Güler ‘Neden Yeni Nesil?’ sorusuna şu ifadelerle yanıt verdi;
“Alanında uzman ve tecrübeli öğretmen kadrosu için. En etkili ders işleme şansına sahip sınıfları olduğu için. Sıcak, samimi bir aile ortamında eğitim olduğu için. Tek işimiz eğitim olduğu için. Sosyal, kültürel aktivitelere önem verdiğimiz için. Rehberlik birimi ile her öğrencinin detaylı takibi yapıldığı için. İleri ve disiplinli bir çalışma ortamı olduğu için. Her zaman soru çözüm imkanı olduğu için. Çocuklarımıza iyi bir gelecek hazırlamak için.”

Güler kurum olarak hizmetlerini de şöyle sıraladı;

1-Çocuk&Yetişkin İngilizce Eğitimi

2-İlkokul Etüt Programları

3-Lise Sınavına Hazırlık Kursları

4-Ortaokulu 5,6,7. Sınıf Takviye

Çocuk ve Yetişkin İngilizce Kurslarıyla ilgili bilgi veren Sinan Güler; “4-7 yaş drama ve oyun ağırlıklı İngilizce, 7-12 yaş erken İngilizce eğitimleri veriyoruz. Erken İngilizce eğitimi asla ihmali edilmemesi gereken bir eğitimdir. Bu bir lüks değil; tam aksi ihtiyaçtır. Derslerimiz alanında uzman İngilizce öğretmenleriyle işlenmektedir. Yabancı öğretmenler ile speaking ağırlıklı eğitim sistemi sayesinde İngilizce konuşmalarını geliştirmekteyiz. Okul dersleri takip edilerek, okul konularına paralel İngilizce dersleri veriyoruz. Drama ve oyun tekniğiyle İngilizce öğrenmeyi artık daha eğlenceli hale getiriyoruz” dedi.

Etüt Programlarıyla ilgili de bili veren Sinan Güler; “Yeni Nesil Eğitim Kurumları’nda öğretmenlerimiz, öğrencilerin hem okul derslerinde yardımcı olurlar. Hem de onları sınavlara hazırlarlar. Öğrencilerimiz kurumda Matematik, Türkçe, İngilizce, Fen Bilgisi, Sosyal Bilgiler (Hayat Bilgisi) branş derslerini görmektedirler” diye konuştu.

Güler kurum olarak hedeflerini şöyle sıraladı;

-Öğrencilerimize sakin, huzurlu ve güvenli çalışma ortamı sağlamak.

-Grup sorumlularımız ile ödevlerinin eksiksiz bir şekilde giderilmesini sağlamak.

-Dikkat, Zeka, Hafıza geliştirme çalışmaları, grup oyunları ile hem eğlenmek hem de zihinsel faaliyetlerini geliştirebilecekleri bir ortam sağlamak.

-Öğrencilerimize düzenli ders çalışma alışkanlığı kazandırmak ve zamanı doğru değerlendirme becerisini kazandırma.

Yeni Nesil Eğitim Kurumları, kişiye özel ders çalışma zamanı, her gün soru çözümü, öğretmen gözetiminde etüt faaliyetleri, farklı yayınlardan denemeler, veli bilgilendirme &öğrenci takip sistemi, ödev takibi, kütüphane hizmeti, tecrübeli birikimli öğretmen kadrosu, nezih, temiz, düzenli klimalı dersliklerle öğrencilere en çağdaş koşullarda eğitim veriyor.

Yeni Nesil Eğitim Kurumları’nın

Adalar Şubesi: İstiklal Mah. Porsuk Bulvarı No:21/3 (Adalar Migros yanı) Odunpazarı/Eskişehir

İki Eylül Şubesi: Arifiye Mahl. Ünügür Sok: No:14 Odunpazarı/Eskişehir

İletişim telefon numaraları: 0501 201 6688 - 0(222) 220 1513

Editör: TE Bilişim