ANKARA’DA YAPILDI
Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu (TASKK) 18'inci Olağan Genel Kurulu, Ankara'da yapıldı. Genel kurulun divan başkanlığını Spor Hizmetleri Genel Müdürü ve TFF Başkan Vekili Mehmet Baykan yaptı. 662 delegenin katılımı ile yapılan genel kurulda oy kullanan delegelerin tamamının oyunu alan Ali Düşmez yeniden başkan seçildi.
DÜŞMEZ 4 YILI DEĞERLENDİRDİ
Ali Düşmez genel kurulda yaptığı açılış konuşmasında, konfederasyonun 4 yıllık süre içinde yaptığı çalışmalar hakkında bilgi verdi. Konfederasyonun Gençlik ve Spor Bakanlığı, Türkiye Futbol Federasyonu, bakanlık bünyesindeki spor federasyonları ve spor taban birlikleri ile ilişkileri konusunda bilgi veren Düşmez, yeni dönemde amatör sporlara yapacakları katkılar hakkında önemli açıklamalarda bulundu.
ESKİŞEHİR’DEN DELGELER KATILDI
Başkentteki seçime  Eskişehir’den de Sadri Atam’ın yanı sıra Neşet Arduç, Ömer Türedi, Ethem Üzer, M.Murat Tümer, Galip Özsarı, Ali Yanık, Ahmet Alper Akpınar ve Seyfi Dübek oy kullanana isimler oldu.
ATAM VE TÜREDİ LİSTEDE
EASKF başkanı Sadri Atam yeniden Ali Düşmez’in listesinde  yönetime seçilirken,  genel sekreter Ömer Türedi ise Denetim kurulu yedek listesinde yer aldı.  

 

Editör: TE Bilişim