Turnuvanın ikinci etabı Sarar Spor Kulübü Başkanlığı’nda Mohaç Spor Salonu’nda yapıldı. Sarar Spor Kulüp Başkanı Alaattin Çoban yaptığı açıklamada, “Sosyal projelerimizden biri olan, özellikle minik sporcularımızın geleceklerinin şekillenmesi konusunda Tekvando Poomsae Şampiyonası yaparak hem sporcuları ödüllendirme hem de moral ve motivasyon konusunda destek olmak için böyle bir faaliyeti yaptık” dedi.

Alaattin Çoban ayrıca sporculara madalya, belge ve Mohaç Spor Kulüp Başkanı Ömer Polat’a kupa takdim ederek turnuvanın ikinci etabını başarı ile tamamladıklarını dile getirerek “Her zaman destek olmak için mücadele vereceğiz. Bütün sporculara başarılar diliyorum” dedi.

Mohaç Spor Kulüp Başkanı Ömer Polat ise yaptığı açıklamada “Pandemi dolayısı ile faaliyetlerin yavaşlaması ve Sarar Spor Kulübünün biz kardeş kulübe destek olarak pandemi kuralları içerisinde yarışma düzenlenmesi beni, sporcularımı ve sporcu ailelerini çok mutlu etti” diyerek Sarar ailesine katkılarından dolayı teşekkürlerini belirtti.

Editör: TE Bilişim