Eskişehirspor, TFF 1. Lig'in 3'üncü haftasında deplasmanda oynayacağı Altay maçı hazırlıklarını sürdürüyor. Bugün sabah saatlerinde Teknik Direktör Mustafa Özer yönetiminde ısınma hareketleriyle başlayan antrenman pas çalışmasıyla devam etti ve taktiksel çalışmalarla noktalandı. Teknik Direktör Mustafa Özer, futbolculardan Talha Erdoğan ve Bilal Ceylan zorlu İzmir deplasmanı öncesi açıklamalarda bulundu.

Teknik Direktör Mustafa Özer, "Ne yazık ki ligin ilk 2 haftasında istediğimiz sonuçları alamadık. Özellikle gol bulmakta ciddi sıkıntı yaşıyoruz. İyi bütçelerle kurulmuş olan Altay’a konuk oluyoruz. Bizim içinde onlar içinde önemli bir karşılaşma olacak" dedi.
Bu sezon 20,5 yaş ortalamasıyla ligde mücadele edecek olan Eskişehirspor, Pazar günü Altay’ın konuğu olacak. Deplasmandan 3 puan ile dönmek isteyen EsEs, maç hazırlıklarına Vali Hanefi Demirkol Tesisleri'nde devam ediyor.

"Bu hafta oldukça zor bir maç bizi bekliyor"
Antrenmanın ardından konuşan Eskişehirspor’un Teknik Direktörü Mustafa Özer, lige istedikleri gibi başlayamadıklarını söyledi. Takım olarak zor bir dönemden geçtiklerinin altını çizen Özer, Altay maçının zorlu geçeceğini ifade etti. Özer, "Ne yazık ki ligin ilk 2 haftasında istediğimiz sonuçları alamadık. Özellikle gol bulmakta ciddi sıkıntı yaşıyoruz. Bunun için antrenmanlarda çalışıyoruz ancak kulüp olarak çok zor bir zamandan geçiyoruz. Kadromuzda 3 tecrübeli oyuncu dışında hepsi genç. Burada olduğumuz süre boyunca elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz. Yıkıcı değil yapıcı olalım. Alınan sonuçlardan dolayı eleştirilebilirim ama eleştiriler bizi yıkma noktasına gelmemeli. Bu çocuklarla 3 aydır biz çalışıyoruz. Analizleri yapılıyor ve kimin hakkıysa onu oynatıyoruz. Bu hafta oldukça zor bir maç bizi bekliyor. İyi bütçelerle kurulmuş olan Altay’a konuk oluyoruz. Bizim içinde onlar içinde oldukça önemli bir karşılaşma. Kaptan Sezgin daha antrenmana çıkmadı. Oynayıp oynamayacağına maç saatinde karar vereceğiz. Ne yazık ki Muhammed oynayamayacak. Selman ve Doğukan'ın tedavileri devam ediyor. Bize destek veren taraftarlarımıza teşekkür ediyorum" diye konuştu.

"Altay karşılaşmasından galibiyetle dönmek istiyoruz"
Maç öncesi konuşan Eskişehirspor'un orta saha oyuncusu Talha Erdoğan, "İlk iki hafta şanssızdık, gol yollarında pozisyonları harcadık. Aslında hocamızla çok iyi bir kamp dönemi geçirmiştik. Altay karşılaşmasından galibiyetle dönmek istiyoruz. Performansımın üstüne çıkmak istiyorum, goller atmak istiyorum" diye konuştu.

"Zor bir deplasmana gidiyoruz"
Siyah-kırmızılıların genç isimlerinde Bilal Ceylan ise, "Zor bir deplasmana gidiyoruz ama bizim için fark etmez, çıkıp mücadele edeceğiz. İnşallah 3 puanı alacağız. Elimden geleni yapıyorum, çok çalışıyorum" dedi.

Editör: TE Bilişim