Başkan Karabacak’a hayırlı olsun ziyareti Başkan Karabacak’a hayırlı olsun ziyareti

Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç, Eskişehirsporlu efsane futbolcular Hüdai Doğu, Vahap Özbayar, İlhan Çolak, Feza Baycan ve Serdal Eroy ile makamında bir araya geldi.
Buluşmada Eskişehirsporlu Profesyonel Futbolcular Dayanışma Derneği Başkanı da olan Ataç, konukları ile dernek faaliyetlerine ilişkin görüş alışverişinde bulundu. Başkan Ataç buluşmada, “Eskişehir’in en önemli değerlerden Eskişehirspor’umuzun efsanelerine sahip çıkmaya devam edeceğiz. Derneğimiz çatısı altında çalışmalarımızı sürdüreceğiz” ifadelerini kullandı.
“Ahmet bey bize büyük imkanlar sağladı”
Eskişehirspor efsaneleri de Başkan Ataç’a desteklerinden dolayı teşekkürlerini iletti. Dernek Başkan Yardımcısı Vahap Özbayar, “Ahmet bey bize büyük imkanlar sağladı. Bize halı sahayı tahsis etti.  O halı saha sayesinde oradaki gönüllülerle yardıma ihtiyacı olan kişilere yardım ediyoruz. Dışarıdaki arkadaşlarla birlik beraberlik için toplantılar yapıyoruz. Halı sahayı da gençlere yazın futbol sahası olarak veriyoruz. Hocalar da bizden. Ahmet Başkan Eskişehir için her şeyi yapıyor. Onun her zaman arkasındayız” dedi. 
 

Editör: Ayhan Aydıner