AK Parti’den istifa ettikten sonra Gelecek Partisi’ni kuran eski Başbakan ve Dış İşleri eski Bakanı Ahmet Davutoğlu’nun partisinin Eskişehir teşkilatlanma çalışmaları hızla sürüyor.
İl ve Odunpazarı teşkilatlanma çalışmalarının tamamlanmasından sonra son olarak da Tepebaşı İlçe örgütünün valiliğe kuruluş dilekçelerini vermesiyle Gelecek Partisi, Eskişehir’de merkezdeki teşkilatlanma çalışmalarını tamamladı.

İlçe Başkanı Gedik oldu
TEDAŞ’da yıllarca şube müdürlüğü yaptıktan sonra Maliye Bakanlığı bünyesinde Vergi Dairesi ve Maliye Kurs Müdürlüğünde de şube müdürü olarak görev yaptıktan emekli olan Necati Gedik, Gelecek Partisi Tepebaşı İlçesinin kurucu ilçe başkanı oldu.
Gelecek Partisi Tepebaşı İlçe Teşkilatı şu isimlerden oluştu:
Başkan: Necati Gedik
Yönetim Kurulu: Keziban Başak, Ali Ulvi Özalp, Kadir Hamdi Eskikent, Recep Korkusuz, Nurullah Zor, Hikmet Yay, Necmi Özalp, Ali Okyay, Hikmet Gencer, İbrahim Melih Koyuncu, İbrahim Çevik, Özgür Görgen, Derya Bayramlar, Emrah Bayramlar, Ayhan Diyapoğlu, Berkan Altaş, Güney Tosun, Ender Erdoğan, Yeşim Aldemir, Yavuz Tetik.
Gelecek Partisi’nin İl Başkanı Mustafa Başak, Odunpazarı İlçe Başkanı Emre Bakırel ve Tepebaşı İlçe Başkanı Necati Gedik ile birlikte, 12 ilçe teşkilatının kurulması için çalışmalar başlattıklarını, en kısa süre içerisinde teşkilatlanmayı tamamlayarak, zamanın da veya erken yapılacak seçime hazır olacaklarını söyledi. 

Editör: TE Bilişim