Emeklilikte yaşa takılanların haklı mücadelelerinde her zaman yanlarında olduklarını vurgulayan Çakırözer ve Süllü, “Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde emeklilikte yaşa takılan yurttaşlarımızın haklarının iade edilmesi ve yıllardır süren mağduriyetlerinin bir an önce çözüme kavuşturulması için mücadelemizi sürdürüyoruz. Emekliliği bir hak değil lutüf olarak gören anlayışa karşı hep birlikte mücadele edeceğiz. Yıllarca çalışıp alın teri dökmüş sizlerin gasp edilen hakkınızı da hep birlikte alacağız. Haklı mücadelenizde sonuna kadar yanınızdayız” dedi.

EYT’LİLERE DESTEK VERDİLER

Emeklilikte Yaşa Takılanlar Türkiye’nin dört bir yanında kurdukları platformlarla ve derneklerle seslerini hükümete ve kamuoyuna duyurmaya çalışıyorlar. CHP Eskişehir Milletvekilleri Utku Çakırözer ve Dr. Jale Nur Süllü  Emeklilikte Yaşa Takılanlar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Eskişehir Şubesi’nin düzenlediği haftalık değerlendirme toplantısına katılarak, emeklilikte yaşa takılan yurttaşların haklı mücadelelerinde her zaman yanlarında olduğunu vurguladı.

“HAKLI MÜCADELENİZDE SONUNA KADAR YANINIZDAYIZ”

Emeklilikte yaşa takılanların yaşadığı mağduriyetin giderilmesi adına Cumhuriyet Halk Partisi olarak mücadelelerine devam edeceklerini  vurgulayan Çakırözer ve Süllü şu açıklamalarda bulundu: “Bir aile bir kişiyi emekli oluncaya kadar yoksulluğa mahkum edilemez. Bu durum sosyal devlet ilkesine aykırıdır. Sizler yıllarca çalıştınız, bu ülke için alın teri döktünüz. Kalkıp seçim meydanlarında konuşanlar artık verdikleri sözün arkasında durmalıdır. Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde Emeklilikte Yaşa Takılanların haklarının iade edilmesi ve yıllardır süren mağduriyetlerinin bir an önce çözüme kavuşturulması için Cumhuriyet Halk Partisi olarak verdiğimiz mücadeleye devam edeceğiz. Haklı mücadelenizde sununa kadar yanınızdayız.”

Editör: TE Bilişim