CHP Eskişehir Odunpazarı İlçe Başkanı Rahmi Çınar konuyla ilgili olarak şunları söyledi “Son günlerde halkımızın giderek artan şikayetleri, Türkiye’nin giderek büyüyen sorunları için çözüm olacağımız inancını halkımızla paylaşmak ve kararlı adımlarla yürüdüğümüz iktidar yolunda çoğalmak ve halkımızla daha da bütünleşmek adına Parti Genel Merkezi’nden ve il başkanımızdan aldığımız talimat doğrultusunda ilçemizin işlek bölgelerinde ‘’Üyelik ve Bilgi Standı’’ çalışmalarımıza başladık.

Bu çalışmalar kapsamında ilçemizin 35 mahallesinin tamamında bu stantları kurarak kendilerine partimiz, çalışmalarımız ve programımız hakkında hem bilgi aktaracak hem de iktidar yolunda bizimle yürümek isteyen arkadaşlarımızın üyelik başvurularını alacağız. Aynı zamanda partimizin kuruluşunun 97. Yılı kutlamaları kapsamında da resim ve fotoğraf sergimizi bu çalışmalar esnasında çeşitli stantlarımızın yanında sergiliyor olacağız.

‘İktidar yolunda sen de omuz ver’ sloganıyla başlattığımız yeni üye kampanyamızın ilk günü Eskişehir halkı tarafından yoğun bir ilgiyle karşılandı. Etkinliğimiz ilçemizin işlek noktalarında 15 gün boyunca devam ederek 7 Ekim’de Emek Mahallesinde son bulacak. İktidar yolunda haksızlığa, hukuksuzluğa, yolsuzluğa ve yoksulluğa karşı verdiğimiz mücadelede bizimle yürümek ve destek olmak isteyen veya bizleri ve partimizi daha yakından tanımak isteyen tüm vatandaşlarımızı stantlarımıza ve resim sergimize bekliyoruz.”

Editör: TE Bilişim