CHP Eskişehir örgütünün ‘Kalpaklı Çınar’ı  ‘Gerçek bir Atatürkçü, Cumhuriyet Aydını’ Ahmet Özarslan 92 yaşında vefat etti. 

Özarslan Sümer Mahallesi’nde ikamet ettiği  ‘Kahveci Apartmanını her milli bayramda ve 10 Kasım’da Türk bayrakları ve iki dev Atatürk potresiyle’ süslüyordü. O’nun sayesinde her balkonu Türk bayraklarıyla donatılan Kahveci Apartmanını ‘Atatürk Apartmanı’  olarak adlandırıyor. Özarslan ile en son 11 Kasım 2019’da görüşmüştüm.  Kahveci apartmanında bayrağı teslim ettiği Aydın Arslan ile birlike ES Group’u gelip, beni ziyaret etmişti. Özarslan bu ziyarette;  “Bugün her zamandan daha çok Atatürk’e, onun kurduğu Cumhuriyete ve  devrimlerine sahip çıkmalıyız” diye gençlere mesaj vermişti. Özarslan’a Allah’tan rahmet diliyorum. Mekanı Cennet olsun. Türk Gençliğinin Özarslan gibi ‘vatanına ve Cumhuriyetine kanı pahasına sahip çıkacağına’  inanıyorum...

DERİN ÜZÜNTÜYLE ÖĞRENDİM

Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç  Ahmet Özarslan'ın ölümüyle ilgili kendi sosyal paylaşım hesabından yaptığı paylaşımda; "Cumhuriyet Halk Partimizin değerli isimlerinden, 'Bayrak Ahmet' lakabı ile tanıdığımız, Atatürk sevdalısı sevgili Ahmet Özarslan’ın hayatını kaybettiğini derin bir üzüntüyle öğrendim. Kendisine Allah'tan rahmet, ailesine ve sevenlerine sabır diliyorum. Başımız sağ olsun.