Merhaba sevgili okurlarım. Nasılsınız? Hepinizin yeni yılını kutluyorum. 2021 yılı hepimize sağlık mutluluk, bereket, bol kazançlar getirsin. Çokça gezelim, birbirimizi özledik sevdiklerimizle sağlıkla buluşup kucaklaşalım. Yaşadığımız bir kabustu deyip yeniden ikizler enerjisi ile hayata bağlanalım. Zor geçen bir 2020 yılından sonra bolca umutlarla yeni bir yıla başlıyoruz. Neleri kaybetmedik ki bu yıl. Kimimiz işinden oldu, kimimiz sağlığından. En önemlisi birçoğumuz çok sevdiğimiz insanları aniden kaybettik. Yok öyle olanlara bakarak karamsarlığa düşmek. Hepimizde yaşama yeniden tutunacak güzel işler başaracak güç var. “Hayatı derinden planlamak yerine, onun kendiliğinden gelişmesine izin verdiğimiz zamanlarda” daha mutlu oluyoruz. Bu yıl biraz daha rahatlayacağımız zamanlar olsa da henüz güzel günler geldi diyemiyoruz. Ay ve Güneş tutulmaları hayatımızda yeni başlangıçlar ve bitişleri gösteren zamanlar oluyor. Eski çağlardan beri tutulma zamanları gökyüzünün durumuna yaparak kehanetlerde bulunulur. Tutulmaların fazla olduğu yıllarda çok zorlu zamanlar oluyor. 2020 yılında 6 tane tutulma yaşadık. Bu yılın tutulmalarına bakacak olursak; 26 Mayıs tarihinde Yay burcunda ve 30 Kasım tarihinde Boğa burcunda ay tutulması, 10 Haziranda İkizler burcunda ve 4 Aralık 2021 tarihinde de Yay burcunda güneş tutulması gerçekleşecek.

Oğlak burcu

Doğum günümüz kutlu olsun sevgili Oğlak burçları. Ben de bir Oğlak burcuyum ve konuda oldukça fazla deneyim sahibiyim. Şimdi gelelim özelliklerimize. Öncü, toprak elementli burçlardandır. Yönetici gezegeni Satürn’dür. Uğurlu günleri Cumartesi, uğurlu taşları Lal dir. En belirgin özellikleri, inatçı başına buyruk olmaktır. Emir almaya değil emir vermeye bu dünyaya gelmişlerdir. Ciddi ve dürüstlerdir. Akıllarına koydukları her şeyi başarmak için çok uzun yıllar çaba sarf edebilirler. Olgun ruhlardır. Oğlak burcu insanlar ruhsal olarak yaşlı doğar genç ölürler. Oğlağın hayatı 2 evreye ayrılır. 30 yaşından öncesi ve sonrası vardır. Kendisini inşa etmek için büyük çaba sarf eder. Çok şanslı oldukları söylenemez. Tüm Oğlak ve Yükselen burcu oğlak olanlar, 2008 yılından bu yana değişim ve dönüşümün gezegeni Pluton’un Oğlak burcuna geçmesi ile güneş ya da yükselen derecelerine göre hayatlarında büyük değişimler yaşamaya başladılar. Bu da yetmezmiş gibi 2017 yılının aralık ayında yönetici gezegeni Satürn’ün Oğlak burcuna geçmesi ile birlikte sınavları daha fazla arttı. Şimdi artık Satürn Kova burcuna geçti. Sınavlardaki davranışlarımız ödüllerimizi getirecek. Sınavı başarıyla geçemeyenler neden böyle oldu sorusuna cevap arayacaklar.

Bu yıl bizleri neler beliyor dersek;

 YÜKSELEN KOÇ BURCU;

 sevgili Koç burçları 2020 yılının en çok zorlanan burçlarından biri de sizsiniz. 2021 yılı artık sizi hedeflerinize taşımak için olumlu zamanlar barındırıyor. Ev ve aile içerisinde parasal konulara bağlı olarak değişiklikler olması muhtemel. Aile büyüklerinizden fikir almanızı öneririm. Zaman zaman tembelliğe itilme durumları yaşayacak olsanız da, rehavete kapılmayın başlayacağınız pek çok işte başarı sizinle olacaktır. Mart ayında Mars’tan destek alarak yeni sözleşmeler imzalayabilirsiniz. Araç satın alabilirsiniz. 15 Mayıs tarihine kadar Jüpiter sosyal çevreden destek veriyor olacak.

 YÜKSELEN BOĞA BURCU;

 sevgili Boğalar 2021 yılında iş yaşantınızda güzel geçmeye devam edecek. Kariyerinizde yükselmeler var bu yıl. Yeni atılımlar yapmak ve işinizi büyütmek için önünüze fırsatlar çıkacak. Özellikle Mart ayı sizin için önemli gelişmeleri müjdeliyor. Güzel kazançlar elde edebileceğiniz bir yıl olacak.

 YÜKSELEN İKİZLER BURCU;

 sevgili İkizler Satürn ve Jüpiter’in kova burcuna geçmesi en çok sizin için iyi olacak. Yükselişe geçeceğiniz bir yıl sizi bekliyor. Önünüzdeki engellerin yavaş yavaş kaybolduğunu göreceksiniz. Gökyüzünün Şubat ayı seyri size özellikle, dış ticaret, eğitim, akademik kariyer, kendinizi ortaya koyma açısından hem sorumluluk hem de fırsatlar sunuyor olacak. Mart ayının başına kadar gizli düşmanlarınız ile ilgili sorunlar olabilir. Siz üstesinden gelirsiniz.

 YÜKSELEN YENGEÇ BURÇLARI;

Sevgili Yengeçler, Satürn’ün oğlak burcundaki seyrini tamamlamasıyla rahatlayacak burçlardan biri de sizsiniz. Son 2,5 yılda özellikle ilişkiler konusunda oldukça zorlandınız. Şimdi Kova burcuna geçen Satürn size ödülünü verirken, bir taraftan da, yeni kazançlar elde etmenizi sağlayacak. Başkalarının paralarını yönetmek konusunda işler yapabilirsiniz. İş arıyorsanız bankacılık sektöründe bir işe müracaat edebilirsiniz. Mart ve Nisan aylarında arkanızdan dönen dolaplara dikkat etmelisiniz.

YÜKSELEN ASLAN BURÇLARI;

 Sevgili Aslanlar sağlık konularıyla, günlük yaşamla sınandığınız 2,5 yıl nihayet sona erdi. Çalışıyorsanız işinizde sebat etmişseniz, ödül alma zamanı. Sosyal çevrenizin artacağı bir yıl geçireceksiniz. Cesur adımlar atmaktan korkmayın. Topluluklarda kendinizi öne çıkartabilirsiniz. Grup liderliğine yatkın olabilirsiniz. Sosyal dernekler ya da kulüplere üye iseniz ve bir seçim olacaksa arka planda kalmayın bende varım derseniz gökyüzü sizi destekleyecektir.

 YÜKSELEN BAŞAK BURÇLARI;

Sevgili Başaklar bu yıl önünüze büyük kariyer hedefleri koyun ve başarmak için çaba sarf edin. Küçük ayrıntılara takılmadığınız zaman sizi güzel hedeflere taşıyacak enerjilere sahip olabilirsiniz. Önünüze çıkan fırsatları değerlendirmek için fazlaca vakit kaybetmeyin. Bir bakmışsınız fırsatlar uçmuş sonradan dövünmeyin. 20 Ocak civarı ani gelişecek olaylara dikkat edin.

 YÜKSELEN TERAZİ BURÇLARI;

 Sevgili Teraziler 2020 yılını zorlu geçiren burçlardan birisi de sizsiniz. Artık zorluklarla mücadele biraz daha geride kaldı. Bu yıl ışıldama zamanı sizde. Aile içi sorunlar sizi zorlamış olsa da şükür onlarda düzene girecek. Ailedeki sağlık sorunları ufak tefek olsa da dikkatiniz sayesinde kolay geçecektir. Bu yıl hobilerinizden para kazanabilirsiniz. Hobilerinize daha fazla zaman ayırıp iş haline de getirebilirseniz ek kazançlar elde etmeniz olası. Evlenmeyi düşünüyorsanız bu yıl size çok iyi gelecek. Birçok terazi burcu için bu yıl evlilik seneniz olabilir. 20 Ocak civarı boyun sağlığınıza dikkat edin. Aniden oluşabilecek boğaz enfeksiyonları, bademcik problemlerinle uğraşmak zorunda kalmayın.

YÜKSELEN AKREP BURÇLARI;

Sevgili Akrepler bu yılın başlarında enerjiniz biraz düşük gibi olsa da ilerleyen zaman içerisinde motivasyonunuz daha da yükselecektir. Satürn’ün ve Jüpiter’in kova burcuna geçişleri size özellikle verdiğiniz kararların arkasında durduğunuz takdirde finansal kaynaklar konusunda getiri sağlayabilir. Ev almayı düşünebilirsiniz. Bu yönde bir çaba sarf ederseniz Mart ayı içerisinde finansal kaynak bulma konusunda iyi açılar var kolayca para bulup istediğiniz evi satın alabilirsiniz.

 YÜKSELEN YAY BURCU;

 Sevgili Yaylar sürprizlerle dolu bir yıla hazır mısınız? Refah, başarı ve servet sizler için bu yıl tüm güzellikleri getirecek. Hayatınızda ayrılamadığınız ne kadar eski varsa hepsini yollayın ki yenilere yer açın. İlişkileriniz ile çalkantılı zamanlar geçirebilirsiniz. Bazı kararlarınızda erteleme yaşayabilirsiniz. Ancak kariyer ve kazançlar anlamında şans sizden yana. Ortaklıklar konusunda yeni başlangıçlar, eğer bir ortaklığınız varsa güzel ilerlemeler kaydedebilirsiniz.

 YÜKSELEN OĞLAK BURÇLARI;

 Sevgili Oğlaklar Hayatın yükü ve zorluklarından en fazla sizler nasibinizi aldınız. Son 2,5 yılda nelerden vazgeçmediniz ki. Hayatınızı adeta yeniden inşa ettiniz. Yeni bir ben yarattınız. Bu çabalarınız meyvelerini vermeye başlayacak. Ancak ortak iş yapma konusunda faaliyette bulunmak istiyorsanız biraz temkinli olmalısınız. Sağlığınızla ilgili sorunlar oluşmuş olabilir. Kova burcuna geçen Jüpiter’den destek alarak iyileşmeler yaşayabilirsiniz. Ocak ayının sonuna doğru para ile ilgili sıkıntınız olsa bile uzun sürmeyecektir.

YÜKSELEN KOVA BURÇLARI;

 Sevgili Kovalar Satürn’ün kova burcuna geçmesiyle beraber hayatınızda yeni sorumluluklar alma zamanı geldi. Kariyer ve eğitim alanlarında daha önceden planlamalar yapmış iseniz sizin için iyi geçecek bir yıl olabilir. Ocak ayının sonlarına doğru aile içerisinde ani olaylar yaşayabilirsiniz. Bir anda öfkelenmemeye bakın. Öfkeyle kalkan zararla oturur atasözünü hatırlatayım. Sosyal çevre arkadaşlıklarınızda ayıklama yapacak ve daha çok aynı hobileri paylaştığınız arkadaşlıklara yöneleceğiniz bir yıl sizi bekliyor. Aynı amacı güden grup arkadaşlıkları ile yurt dışı seyahatleri planlayabilirsiniz.

YÜKSELEN BALIK BURÇLARI;

 Sevgili Balıklar bu yılın başlarında yeni gruplara katılabilir. Yeni arkadaşlar edinebilirsiniz. Ancak Satürn ve Jüpiter’in sizin 12. evinizde olması artık sosyal gruplardan koparak kendi içinize dönmenizi sağlayacak. Bu dönem içerisinde yeni spiritüel konulara ilgi duyabilirsiniz. İçsel enerjinizin farkına varacak yeni eğitimler almaya başlayabilirsiniz. Aynı zamanda tutumlu olacağınız bir yıl sizi bekliyor. Gelirlerinizde artışlar yaşabilirsiniz. Ocak ayının sonlarına doğru kardeşler ya da komşularınız ile ilgili tartışmalar olması mümkündür. Trafikte dikkatli olmanız gereken bir zaman. Kazasız bir yıl diliyorum.