“Eskişehir büyüyüp gelişen bir şehir”

Eskişehirli başarılı sanatçı Özgün yayında öncelikle Koronavirüs sebebiyle Eskişehir’deki akrabalarını göremediğini ve onları çok özlediğini söyleyerek başladı. Eskişehir’in her geçen gün değiştiğini söyledi.

Hüseyin Akçar’ın sorularını yanıtlayan başarılı sanatçı “Eskişehir gerçekten son 15 yılda çok daha gelişti. İnsanın göğsünü gere gere söyleyebileceği bir şehir oldu. Eskişehir ile bağım hiç kopmadı. Çocuğunuz büyürken siz fark etmezsiniz de dışarıdan biri gördüğünde büyüdüğünü anlar ya, ben de Eskişehir’i gördükçe büyüyüp geliştiğini görüyorum. Örnek bir şehir. Yılmaz hoca çok güzel işler yaptı. “ dedi.

Küçüklüğündeki Eskişehir’i yazın tozu, kışın çamuru bitmeyen bir şehir olarak betimleyen sanatçı “şu an Eskişehir muhteşem bir şehir. Bu yüzden Eskişehir ile gurur duyuyorum. Bunun mimarı Hocamız Yılmaz Büyükerşen’e şükranlarımı sunuyorum” dedi.

Yaklaşık 3 bin kişinin ilgiyle izlediği programda izleyenlerin de merak ettiği soruları yanıtlayan Özgün ilk albümünde yer alan ”Yanarım” adlı parçasını ve birbirinden güzel parçalarını Sanata Dair izleyicilerine seslendirerek büyük beğeni aldı.

Editör: TE Bilişim