Güzellik, Estetik, Zarafet, Kibarlık: Venüs’ün kuvvetle dokunduğu sevgili Teraziler sadece göze değil aynı zamanda zekâ ve kalbe de hitap eden anlamlı güzelliklere sahiptirler. Zarafet ve kibarlık en önemli donanımlarıdır. Yöneticisi Venüs, Zodyak’ın en parlak gezegenidir. Mitoloji de ise "Güzellik ve Aşk Tanrıçası” Venüs hakimiyetindeki insanların yüz ifadeleri aydınlık, teni ipeksi, sesi tınılı, bakışları ışıltılı, gülüşü baştan çıkarıcıdır. Bazılarında bu tabloya gamzeler de eşlik eder.

Sanatçı ruhludurlar. Artistik yetenekler, gelişmiş estetik zevkler, zarif ve ritmik tavırlarla çevresini güzelleştirir. Sanat, hayatlarının bir parçası olarak hep yanlarında olur. Beden dilini iyi kullanırlar. Venüs’e uyumlu Ay açıları da varsa çok iyi dans edip, şarkı söyleyebilirler.

Teraziler dürüst bir karaktere ve adil bir vicdana sahiptirler. Doğum haritalarında çok ağır bir etki yoksa başkalarını hayrete düşürecek kadar saf ve iyi niyetlidirler. Venüs yararlı bir gezegen olduğu için şifreleri arasında art niyet yoktur. Hava grubu bir burç olduğu için entelektüel ve zekidir fakat kandırılmaya ve aldatılmaya yatkındır "Kişi kendi gibi bilir karşısındakini” sözü onlar için biçilmiş kaftandır. Eskilerin, Terazilerin kulağına küpe olacak nitelikte bir sözü daha vardır; "Cehenneme giden yol iyi niyet taşlarıyla örülüdür” Terazi kendini korumak adına en başta iyi niyetini dengelemeyi öğrenmelidir. Hak, Hukuk, Adalet tam da Terazi için uygun kelimelerdir. Venüs Terazi burcunda ise Politik yaşamda yer almak bir hedef olabilir.  

Merhaba sevgili okurlarım. Zor süreçlerlerden geçiyoruz, umarım hepiniz biraz farkındalıkla bu zor günleri kolaylıkla atlatıyorsunuzdur. Sizlerle paylaştığım zaman kalitelerini dikkate aldığınız ve buna uygun hareketlerle çeşitli kazanımlar elde ettiğinizi yazdığınız maillerden anlıyorum hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim.

Şimdi bakalım Kasım ayı bizlere neler getiriyor. 20 Ekim ve sonrası iletişim gezegenimiz Merkür, toplumsal gezegenlerimiz Satürn, Jüpiter ve Plüton geri hareketlerinden çıkıyorlar. Biraz daha rahatlayacağımız günler gelecek inşallah. Geri geri nereye kadar dimi… Şu sıralar gökyüzünde çok fazla hava elementi var. Fikirler havada uçuşuyor. Ateş elementi ile su elementi çok az toprak elementi ise yok gibi. Konuşulan konuların havada asılı kalacağı eyleme geçme ve maddi olarak sahip olma konusunda, fazlaca zorlanmalar yaşatabilirsiniz.

10 Ekim günü Mars ile Merkür kavuşacak. Biraz fazla sivri dilli olmak sizi zora sokabilir. Özensiz işler, kazalara açık olmak bu kavuşumun getirebileceği sıkıntılar olabilir.

12 Ekim’de Merkür’ün Uranüs’ten aldığı olumsuz açılarla, fikirsel çatışmalar, enteresan haberler, rekabet duygularının tavan yapması konuları gündeme gelebilir.

13 Ekim’i iyi değerlendirebilirseniz güzel bir gün olabilir. Güzel enerjiler, içiniz kıpır kıpır olabilir. Venüs ve Satürn arasındaki güzel iletişim size ’de yansırsa değmeyin keyfinize.

14 Ekim’de itibaren Satürn durağan halden çıkıyor. Geleceğinizle ilgili kararlar alabilirsiniz. Bir müddet sonra tıkanan işlerinizin yavaş yavaş açılıp rayına oturduğunun farkına varmanıza az kaldı

15 Ekim tarihinde geri giden Merkür ileri yönde harekete geçmek için durağan hale gelecek. Aman dikkat durağan haller biraz fazla sıkıntılı enerjiler barındırır. Her türlü manipülasyona açık zamanlar. Yeni bir işe başlamak sakıncalı olabilir. Olağan halde olması gereken işlerde tıkanmalar olsa bile birkaç gün içerisinde her şey yoluna girecektir.

16 Ekim’de yaraları şifa ile sarmak için güzel enerjiler var. Kadınlar tarafından kırılsanız bile acısı uzun sürmeyecek emin olabilirsiniz.

17 Ekim’deki Güneş ve Plüton arasındaki gergin enerji sizi isteksiz, halsiz, yorgun ve umutsuz bir hale sokabilir. Bir iki gün sonra normal düzene gelebilirsiniz. Panik yaratmanıza gerek yok.

19 Ekim motivasyon için güzel enerjiler barındırıyor olacak. Güzel bir 4 gün, motivasyon açısından olumlu olabilir. Az emekle çok fazla başarı sağlayabilirsiniz. Bu zamanın en sıkıntılı hali sizi biraz fazla özgüvenli yapar. Çok özgüven gereksiz yarışlara sebep olabilir, her şey kararında olursa mükemmel zamanlama olabilir.

20 Ekim Venüs ve Uranüs arasındaki açıya dikkat. Dengeler her an bozulabilir. Krizler, ani değişimler olabilir. Venüs aşk ve para ise, aşta özgürlük istekleri artabilir. Para piyasalarında ani dalgalanmalara sebep olabilir.

Koç burcunda olacak Dolunayda migren ağrılarınız atağa geçebilir. Fazlaca dürtüsel hareketler yapabilirsiniz. Yolunda gitmeyen ilişkilerinize nokta koyma zamanı olabilir.

21 Ekim’de genişleme ve iyicil olarak tabir edilen Jüpiter gezegeni sonunda duraktan çıkarak ileri hareketine başlayacak. Yaşasın özgürlük derken işleriniz yavaş yavaş yoluna girmeye başlayabilir. Hayatınızda size engel olan olaylar bir bir önünüzden çekiliyor olacaktır.

22 Ekim’de Mars ve Plüton arasında gergin bir açı bizi bekliyor olacak. Şiddete meyil olması çok olası günler. Dört gün sürecek bu sert etkide siz siz olun tartışmalara girmeyin. Bu zamanı en iyi çürüyen bir şeyleri temizlemekte kullanarak geçiştirebilirsiniz.

23 Ekim günü öğleden sonra saat 13’te güneş akrep burcuna geçecek. Tüm akrep burçlarının doğum günleri kutlu olsun.

26 Ekim’deki Güneş ve Neptün arasındaki açıda, hayal ve gerçek birbirine karışabilir. Önemli kararlar almayın derim. Siz en iyisi kendinizi akışa bırakın. Kontrollü yaşamak her zaman iyi sonuçlar getirmez zaten dimi.

27 Ekim’deki Venüs ile Neptün arasındaki açıda cebinizdeki paralara sahip olun. Harcama dürtüsü fazlaca artabilir. Bor verme işleri için uygun olmayan zamanlar olabilir.

28 Ekim’deki Venüs ile Jüpiter arasındaki uyumlu açı sizi biraz rahatlatacaktır. Kendinizi mutlu, uyumlu ve şanslı görebilirsiniz. Finansal konularda tatlı haberler de olabilir.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramımız kutlu olsun. Bizlere bu toprakları emanet eden şehitlerimize, gazilerimize Allah rahmet eylesin. Cumhuriyetimiz ilelebet payidar kalacaktır.

30 Ekim’de biraz sert bir enerji var. Kalp hastalıkları, otorite figürleri, baba ile aradaki anlaşmazlıklar sizi üzebilir. Mars akşam saatlerinde Akrep burcuna geçiş yapacak. Diplomasi bitti. Şimdi sıra derin araştırmalarda diyen bir hareket tarzı içerisinde olacağız. Bu dönemde dedektif gibi her gizli olayı çok rahat bir şekilde çözümleyip, sonuca bağlayabilirsiniz.

2 Kasım’daki Mars ve Ay düğümleri arasındaki gergin açıda, agresif tavırlar sergilenebilir. Toplumsal olaylarda aşırılık gösteren olayların olabilme ihtimaline karşılık temkinli olmakta fayda var. Sakarlıklara dikkat ederseniz iyi olur.

3 Kasım idealleriniz için savaşmaya hazırsanız gökyüzü sizi destekleyecektir. Diğer taraftan da birçok garipsediğiniz olaylarla karşılaşabilirsiniz.

6 Kasım’dan itibaren Merkür Akrep burcuna geçiyor. İletişim dilimiz biraz sivri olmaya başladı mı ne. Şüpheler artar, sürekli olarak merak eder durursunuz. Entrikalar kolay kolay aydınlanmaz.

10 Kasım Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk bugün beden olarak aramızdan ayrıldı. O çok özel ruh bizlerin yolu, ışığı, aydınlığı oldu. Bizlere bıraktığı Cumhuriyet ve haklarımız için aziz ruhu önünde saygı ile eğiliyorum.

Yükselen Koç: sevgili yükselen Koç burçları, karşılıklı görüşmeler ve sosyal ortamlardaki yanlış anlaşılmalara, iletişim konularında anlaşılmamalara maruz kalmış olabilirsiniz. Gezegen gerilemeleri son bulduğunda, sizde tıkanan ilişkileriniz ve sosyal ortamlardaki zorluklarınızın nasılda bir anda çözüme ulaştığının farkına varacaksınız.

Yükselen Boğa: Sevgili yükselen Boğa burçları, günlük yaşam rutininiz, iş yaşantınız, kariyerle ilgili düşüncelerinizi uygulamaya geçirmek ile ilgili sıkıntılarınız yavaş yavaş düzelmeye başlayacak. Kazançlarınız dışında ek gelirler elde edebilmeniz mümkün. Kendi şansınızı yaratmak için fırsatları görüp çaba harcamalısınız.

Yükselen İkizler: Sevgili yükselen İkizler burçları, hayalleriniz, umutlarınız, keyifli hobileriniz şu sıralar sekteye uğramış görünse de yakın zamanda istediklerinizi yapabilmeniz için güzel fırsatlar yakalayabilirsiniz.

Yükselen Yengeç: Sevgili yükselen Yengeç burçları, aile içi durumlar, eviniz için kaynak yaratma, iş yaşantınızdaki ters giden işler sizi biraz yorsa da işler rayına giriyor. Biraz daha sabırlı olmalısınız.

Yükselen Aslan: Sevgili yükselen Aslan burçları, iş ortaklıkları, belki de evliliğiniz ile ilgili konularda iletişimsiz kalmış olabilirsiniz. Ya da bu tür konularda işleriniz yavaş ilerleme kaydetmiş olabilir. Yakın zamanda her şey rayına oturacak.

Yükselen Başak: Sevgili yükselen Başaklar, iş yaşantınız, günlük rutinleriniz, parasal konularda olan gecikmeler derken biraz yoruldunuz. Gezegen gerilemeleri bitince tüm işleriniz düzene girecektir.

Yükselen Terazi: Sevgili yükselen Teraziler, kendinizi ifade ederken biraz zorlandınız. Kardeşler, komşular, imzalar derken her şeyde bir yavaşlama, yanlış anlaşılma ne çok zorlandınız. Az kaldı biraz daha beklerseniz tıkanıklıklar açılıyor.

Yükselen Akrep: Sevgili yükselen Akrepler, aile içi meselelerle, görmediğiniz ama işittiğiniz konular sizi epey zorlasa da zaman en büyük ilaçtır derler. Parasal kaynaklar konusunda farklı kazançlar elde edebilirsiniz.

Yükselen Yay: Sevgili yükselen Yaylar, iletişim, sosyal ortamlar konularında yoruldunuz. Venüs’ün sizin burcunuzda olmasıyla içinizde seyahat etme, genişleme arzuları kıpır kıpır olma hallerini yaşama zamanı, keyfini sürün. Tatlıyı abartmayın kilo alabilirsiniz.

Yükselen Oğlak: Sevgili yükselen Oğlaklar, özellikle öz değer ve mali konularla ilgili çok ağır sınavlar verdiniz. Gezegen gerilemelerinden sonra tıkanan işlerinizde yavaş yavaş yoluna girmeye başlayacak. Sabrın sonu selamettir deyip beklemekte fayda vardır.

Yükselen Kova: Sevgili yükselen Kovalar, istedikleriniz gerçekleştirme konusunda oldukça zorlandınız. Yavaş yavaş işlerinizin çözüm aşamasına geldiğini görebilirsiniz. Ev içerisinde ani olaylar yaşamanız mümkün. Taşınma dahil aklınıza gelmeyen tüm değişimler sizi bekliyor olabilir.

Yükselen Balık: sevgili yükselen Balıklar, bilinçaltı terapileri, hastaneler, kapalı kalınan yerler, Uluslararası seyahatler, kardeşler, komşular derken düşünmek bile yordu sizi. Kısa zaman sonra gerçekleşmekte geç kalan işler yoluna girmeye başlayacak.

Zor zamanlardan kolaylıkla geçmeniz dileğiyle.

Yazdıklarım yatırım ya da herhangi bir olay için tavsiye niteliğinde değerlendirilmemeli.