Tepebaşı Sosyal Kuluçka Merkezi Haberleri

Tepebaşı Sosyal Kuluçka Merkezi haberleri ve güncel Tepebaşı Sosyal Kuluçka Merkezi gelişmeleri, Tepebaşı Sosyal Kuluçka Merkezi ile ilgili tüm video, Tepebaşı Sosyal Kuluçka Merkezi fotoğrafları ve Tepebaşı Sosyal Kuluçka Merkezi haberleri Haberes sitemizde


TEKNOLOJİ

Tepebaşı Sosyal Kuluçka Merkezi sosyal girişimciler için düzenlediği etkinliklere devam ediyor. Bu kapsamda Virtualogie Tasarım Düşüncesi iş birliği ile ‘3...

EĞİTİM

Tepebaşı Sosyal Kuluçka Merkezi ve Sisterslab iş birliği ile lisans öğrencileri için Kariyer Planlama Atölyesi düzenlendi.

EĞİTİM

Tepebaşı Sosyal Kuluçka Merkezi ve Sisterslab iş birliği ile 3’üncü ve 4’üncü sınıf lisans öğrencileri için Kariyer Planlama Atölyesi düzenlenecek.

EĞİTİM

Tepebaşı Sosyal Kuluçka Merkezi öncülüğünde düzenlenen “Ürün Fotoğrafçılığı Atölyesi” ile katılımcı gençler, ürün fotoğrafçılığının inceliklerini öğrendi.

EĞİTİM

Tepebaşı Sosyal Kuluçka Merkezi öncülüğünde “Ürün Fotoğrafçılığı Atölyesi” düzenlenecek.

EĞİTİM

Tepebaşı Sosyal Kuluçka Merkezi tarafından ‘Atık Kağıtlardan Yaratıcı Hediyeler Atölyesi’ düzenlendi.

TEKNOLOJİ

Tepebaşı Sosyal Kuluçka Merkezi tarafından sosyal girişimciler için Sosyal Medya Eğitimi düzenlendi.

TEKNOLOJİ

Tepebaşı Sosyal Kuluçka Merkezi, sosyal girişimciler için düzenlediği etkinliklere, Sosyal Medya Eğitimi ile devam edecek.

ÇEVRE

Tepebaşı Sosyal Kuluçka Merkezi tarafından ‘Atık Kağıtlardan Yaratıcı Hediyeler Atölyesi’ düzenlenecek. 

EĞİTİM

Tepebaşı Sosyal Kuluçka Merkezi, sosyal girişimciler için düzenlediği etkinlikler kapsamında düzenlenen Sosyal İş Fikri Geliştirme Atölyesinde katılımcılara sosyal girişimcilik eğitimi...

EĞİTİM

Tepebaşı Sosyal Kuluçka Merkezi, sosyal girişimciler için düzenlediği etkinliklere, Sosyal İş Fikri Geliştirme Atölyesi ile devam edecek.