Eskişehirspor Haberleri

Eskişehirspor haberleri ve güncel Eskişehirspor gelişmeleri, Eskişehirspor ile ilgili tüm video, Eskişehirspor fotoğrafları ve Eskişehirspor haberleri Haberes sitemizde


SPOR

Bölgesel Amatör Lig'in (BAL) 18. haftasında Eskişehirspor, evinde karşılaştığı Kaynaşlı Belediyespor'u 2-1 mağlup etti.

SPOR

Sincan Belediyespor ile Eskişehirspor arasında Ankara’da oynanan TFF Bölgesel Amatör Lig’de 6. Grup 17. hafta karşılaşmasında taraftarlar arasında kavga çıktı.

SPOR

Bölgesel Amatör Lig’de 17.hafta mücadelesinde Eskişehirspor deplasmanda Sincan Belediyespor  ile 1-1 berabere kaldı.

SPOR

Bölgesel Amatör Lig'in (BAL) 16. haftasında Eskişehir Yunusemrespor ile karşı karşıya gelen Eskişehirspor, mücadeleden 5-0 galip ayrıldı.

SPOR

Eskişehirspor, Bölgesel Amatör Lig’in 12’nci haftasında deplasmanda Çilimli Belediyespor’u 1-0 mağlup ederek hem liderliğini sürdürdü hem 2023 yılını galibiyetle kapattı.

SPOR

Bölgesel Amatör Lig temsilcisi Eskişehirspor, teknik direktörlük görevi için anlaşmaya vardığı Levent Kartop için imza töreni düzenledi. Kartop, sezon sonuna...

SPOR

Bölgesel Amatör Ligde mücadele eden Eskişehirspor, teknik direktörlük görevi için Levent Kartop ile anlaşmaya vardı.

SPOR

Eskişehirspor, teknik direktör İbrahim Baş ile yolların ayrıldığını açıkladı.

SPOR

Bölgesel Amatör Ligin 11. haftasında Eskişehirspor, sahasında karşılaştığı Geredespor’a 2-1 mağlup olarak şampiyonluk yolunda avantaj kaybetti.

SPOR

Eskişehirspor, Bölgesel Amatör Lig 6'ncı Grubun 10'uncu haftasında deplasmanda oynayacağı Polatlı Belediyespor maçının hazırlıklarını sürdürdü.

SPOR

Yıllarca süper ligde oynayan, bu sezon Bölgesel Amatör Ligde mücadele eden Eskişehirspor, deplasmanda Karadeniz Ereğli Belediyespor’u 3-0 mağlup ederek hem...

SPOR

Eskişehirspor, Bölgesel Amatör Ligin 8. haftasında aldığı Alaplı Belediyespor galibiyetiyle hem liderliğini hem yenilmezlik serisini devam ettirdi.