Doğum günleriniz kutlu olsun sevgili Aslanlar. Aslan burcu özelliklerine bakacak olursak, yönetici gezegeni Güneştir. Sabit ve ateş gurubundadır. Aslan burcu kişiliğinde canlılığı, yaşam gücünü, ihtirası, yiğitliği ve asaleti temsil eder. Yürüyüşü, canlı hareketleri, sıcaklığı, çocuksu halleri yaşam sevinçleri ile tanınırlar.

Uğurlu günleri pazar, Uğurlu sayıları 1 ve 4 tür. En büyük emeli zirveye çıkmak olan Aslan burcunun övünmek ise en büyük zaafları arasındadır. Sadakat, cesaret, hoşgörü en önemli özellikleridir. Aslan burcu organlarımızdan kalp sağlığını ilgilendirdiğinden kalp hastalıklarına dikkat etmeleri tavsiye olunur.

Olumsuz özelliklerine bakacak olursak, eleştirileriyle bir insanı kırıp kırmadığı onlar için önemsizdir. Gözlerine batan her şeyi alaya alabilirler. Bu özellikleri onları korkulan bir eleştirmen de yapabilir.

17 Ağustos günü Merkür Güneşle kavuşacak. Bu zamanlarda abartılı olabilecek sözler havada uçuşabilir egolarınıza dikkat etmelisiniz.

Ay takvimine bakacak olursak olacak 19 Ağustos tarihinde yeni başlangıçlara vesile olacak bir yeni ay ve 2 Eylül tarihinde artık bize fayda sağlamayan konularda bitişlere sebep olacak bir Dolunay gerçekleşecek.

2 Eylül şehrimizin düşman işgalinden kurtuluşunun 98.yılı hepimize kutlu olsun. Şehitlerimizi saygı, şükran ve rahmetle anıyorum ruhları şad olsun.

Yükselen Koç : Yönetici gezegeniz Marsın 1.evinizde olması sizi her konuda atak ve cesaretli kılıyor. İş ve kariyer evinizde bulunan, ağır gezegenlerin transitlerinden uzun zamandan beri yorgunsunuz. Özellikle 14 ağustos günü iş ortamınızda olaylara biraz daha sakin bakmanızda fayda olabilir. Diğer taraftan iletişim kurmak, ticaret yapmak, kısa seyahatler için iyi bir zaman dilimi. Aile içerisinde kızınız ya da kız kardeşlerinizle ilgili aranızda uyuşmazlık olsa da çok fazla önemsemeyin.11 Ağustos günü aileniz için aniden para harcamalarınız olabilir. Yeni ay aşk, ilişkiler, çocuklarla zaman geçirme açısından sizi destekliyor güzel zamanlar değerlendirin. Dolunay zamanı sağlıkla ilgili sorunlarınız varsa iyi gelişmeler yaşayabilirsiniz. Eylül ayında iş ve kariyer hayatınızda destekleyici açılar var değerlendirin.

Yükselen Boğa: Yengeç burcundaki yönetici gezegeniniz Venüs sizi bu günlerde güzel anlamda destekliyor. Kendinizle ilgili yapmak istediğiniz değişikler için güzel zamanlar. Para kazanma konusunda yeni fikirler düşünebilirsiniz, ortak bir işiniz varsa artık kendi işinizi yapmayı düşünerek ortaklığınızı bitirme fikri doğabilir. Aileniz içerisindeki bireyler ile iletişimizde biraz bencil ve kendinizi ön plana çıkaracak sözler sarf edebilirsiniz. Aile içerisinde olabilecek yeni başlangıçlar sizi zorlasa da kısa zamanda uyum sağlayabilirsiniz. Eylül ayındaki Dolunayda arkadaş çevrenizde, flört ilişkilerinizde bazı bitişler yaşayabilirsiniz ancak daha sonra ilerleyen günlerde bu bitişlerin size iyi geldiğini göreceksiniz.

Yükselen İkizler: Sevgili İkizler kendinizle ilgili geleceğe dair planlar yaparken kiminiz evliliklerini kiminiz ise iş ortaklıklarını gözden geçiriyor. Aslan burcundaki Güneş ve yönetici gezegeniniz Merkür sizi düşünceleriniz konusunda desteklese de yinede abartılı konuşmalar ve ani kararlar almanız konusunda biraz daha düşünerek hareket etmelisiniz. Sosyal ortamlar ve arkadaş çevrenizdeki kişilere biraz dikkat etmenizde fayda olabilir, özellikle kadın arkadaşlardan gelebilecek zararlara dikkat etmelisiniz. Yeni ay zamanı çevrenizle iletişim, ticaret, kısa seyahatler için iyi bir zaman dilimi. Devam eden bir mahkemeniz varsa artık sonuçlanıp, sonucunda beklediğiniz bir para varsa ödenme zamanı gelmiş olabilir.

Yükselen Yengeç: Sevgili Yengeçler tüm eforunuzu iş kariyer alanında harcadığınız zamanlar içerisindesiniz. İş yerinizdeki kadın figürlerle biraz zorlanmış aranızda problemler çıkmış olabilir sakin olmakta fayda var. Zaten uzun zamandır karşınızdaki insanlar, ortaklar, otorite figüründeki kişilerle zor günler geçirdiniz.21 Ağustos sonrası işinizle ilgili bir karar verme aşamasına gelebilirsiniz. Kazançlar evinizde gerçekleşecek olan yeni ay size yeni para kazanma imkanları sağlayabilir. Para konusundaki söylemlerinizde abartıya kaçmayın harcamalara dikkat edin. para evinizde gerçekleşecek yeni ay size yeni ufuklar açabilir. Dolunay sonrası yakın çevrenizde değişiklikler yapmanız söz konusu olabilir.

Yükselen Aslan: Evet sevgili yükselen Aslanlar Güneş sizin için parlıyor. bu zamanı iyi değerlendirin keyfinize bakın. Sadece konuşmalarınızla karşıdaki insanları kırmamaya özen gösterin.Abartılı,eleştirel konuşmalardan kaçının derim.Uzak akrabalar,yurt dışı ile ilgili işlerle zaman harcadığınız bir dönemdesiniz.Bu zaman zarfında uzaktan akrabalarınızla olan tartışmalara aranızda çıkabilecek tartışmalara dikkat edin.Gizli aşklar,aile içerisindeki kadın figürlerin sağlığı konusu gündeme gelebilir.kendinizle ilgili kemik sağlığı,cilt kuruluğu ya da dişlerinizle ilgili problemler yaşabilirsiniz.Kendi ve yakınlarınızın sağlığını ihmal etmeyin.Yeni ay evresinde kendinizle ilgilenip yenilikler isteyeceğiniz bir dönem.Uzak akrabalarınızla, Eğitimle, Yurt dışı ile olan ilişkilerde biraz rahatlama görünüyor.

Yükselen Başak: Sevgili Başaklar yönetici gezegeniniz Merkür arkanızdan konuşulan ne varsa yakın zamanda size getirmeye hazırlanıyor. Bu ara kendinizi biraz sosyal ortamlarda fazlaca bulmuş olabilirsiniz. İş ve kariyer hayatınıza yön vermeye çalışıyor olabilirsiniz. Belki de artık çalışanlar için tayin isteme, şehir değiştirme, oturduğunuz evden, şehirden ayrılma zamanı geldi diyebilirsiniz. Ne dersiniz tebdili mekanda ferahlık varmış derler büyüklerimiz. Bazı Başak burçları ameliyat olmaya hazırlandı ya da bu süreç içerisinde ameliyat oldu, hepinize sağlıklar diliyorum. Uzun zamandır çocuklarının sorumluluklarını taşıyan Başak burçlarına biraz daha sabır diyorum. Yeni ayla birlikte spritüel eğilimlere başlayabilirsiniz. Ortak çalışma guruplarında yer alabilirsiniz. Dolunayla birlikte bitirmek istediğiniz ne varsa uygun bir zaman.

Yükselen Terazi: Sevgili kararsız teraziler, sosyal ortamlarda geniş arkadaş çevrenizde parlama sırası sizde bu ay. Ancak Merkür'ün güneşle kavuşum zamanı arkadaşlarınıza sarf ettiğiniz sözlerde biraz daha mütevazi davranmalısınız. Bu ara eforunuzu karşınızdaki kişilere harcıyorsunuz. Hayal kırıklıkları ve ayrılıklar yaşayarak canınız sıkılmış olabilir. Yengeç burcundaki yönetici gezegeniniz Venüs sizi iş ve kariyer, aile içerisindeki gerginliklerle biraz zorlasa da hiç bir şey çözümsüz değil. Yeni ayla birlikte sosyal çevrenizde popülariteniz artabilir, üye olduğunuz bir dernekte yönetici seçilebilirsiniz, fırsatları değerlenirin. Dolunayla birlikte hayatınızda olan erkek figürlerin sağlık durumu ile ilgilenmek zorunda kalabilirsiniz, çok telaşlanacak bir durum yok.

Yükselen Akrep: Sevgili Akrep burçları iş ve kariyer alanında ışıltı sırası sizde. Ancak bu duruma bakarak egosal sözlerden uzak durun. İlişkiler ve karşınızdaki kişiler evinde yer alan Uranüs sizi uzun zamandır yenilenme ve değişime zorluyor. Başkaları ile ticaret yaparak para kazanma konusunu düşünebilirsiniz. Sağlık evinizde olan mars sizi daha sonraki zamanlarda ameliyat olabilecek duruma hazırlayabilir. Sağlığınızı ihmal etmeyin. Kızınız ile ilgili yurt dışında bir sanat eğitimi alma, seyahat etme konuları gündeme gelebilir. Kendi kardeşleriniz için uzun zamandır hissettiğiniz sorumluluk duygusu biraz daha devam edecek, ilerleyen zaman içerisinde yükünüzde bir hafifleme olacak. Yeni ay sizi kariyerinizde güzel başlangıçlara taşıyabilir. Dolunay zamanı sosyal çevrenizde zamanı dolan arkadaşlıklar, kulüp üyeliklerinin sonlanmalarını getirebilir.

Yükselen Yay: Sevgili Yay burçları sizin için önemli 1.5 yıllık bir zamandan geçiyorsunuz. Evlilik, ortaklık, başkaları ile birlikte uyum zamanlarınız başladı. Aslan burcundaki güneşin desteği ile kendinizi daha dinamik, Marsın desteği ile de her şeyi yapabilirim modunda olabilirsiniz. Bunun tam tersi ise aşırı yavaşlık ve tembellik olabilir. Sağlıkla ilgili olarak mide ve meme sağlığınıza dikkat edin kontrolleriniz varsa ihmal etmeyin. Uzun zamandır parasal konularda yavaşlama ya da tıkanıklık hissetmiş olsanız da az kaldı yakın zamanda feraha ereceksiniz. Yeni Ay’la birlikte hayallerinizde olumlu gelişmeler, hayatınıza yeni girecek insanlar, evlilik öncesi görüşmeler olabilir. Abartılı sözlerden kaçının. Dolunay evresinde iş ve kariyer hayatınızda sonlanmalar olabilir.

Yükselen Oğlak: Sevgili Oğlaklar, yönetici gezegeniniz Satürn uzun zamandır sizin burcunuzdaydı, tam gitti derken son kontrolleri yapmak üzere geri döndü, biraz daha sabırlı olursanız mükafatınızı payınıza düşen ölçüde alacaksınız. Hayatınızdaki genç kadın figürleri ile karşılıklı çekişmeler içerisinde olacağınız bir zaman dilimi. Arada annenizden alacağınız destekle her şey yoluna girebilir. Güneş size başkalarından gelebilecek parasal kaynaklar konusunda destek sağlıyor. Yeni ayın da burada olduğu düşünülünce maddi kaynaklar konusunda ortaklıklar ve başkasından gelebilecek yardımlar sizi rahatlatabilir. Yeni başlangıçlar yapabilirsiniz. Aile içi destekler alabilirsiniz. Dolunayla birlikte eğitim hayatınızda sıkıntı içerisinde olduğunuz durumlardan kurtulabilirsiniz.

           

Yükselen Kova: Sevgili marjinal kovalar, sizin de ortaklık, evlilik karşılıklı ilişkiler alanında parlama zamanınız. Yönetici gezegeniniz Satürn inziva evinizde, bu dönemde gelişen pandemi sizin içe çekilme ve izole olma arzunuzu rahatça yerine getirdiğiniz dönem oldu. Enerjinizi yakın çevreniz, kardeşleriniz, ticaret, iletişim alanında harcayacağınız bir ay var. Uzunca bir zaman aklınızda olan taşınma yer edinme, konularında harekete geçeceğiniz bir zaman dilimi olabilir. Dernekler, organize kulüpler, sosyal ortamlardan kopup biraz daha yakın arkadaş, çocuklar, ya da yeni başlayacağınız flörtlere zaman ayırmayı düşünebilirsiniz. Yeni ay da ortaklık, evlilik, davaların sonuçlanması bakımından iyi bir zamanlama olabilir. Alacaklarınızın ödenmesi söz konusu olabilir.

           

Yükselen Balık: Sevgili Balıklar, günlük yaşamda ışıldadığınız bir zaman dilimi içerisindesiniz. Merkür’ün güneşin hemen arkasında yer alması beraber çalıştığınız insanlarla iletişim içinde olacağınızı göstermekte. Ancak abartılı ve kibirli sözlerle onları kırabilirsiniz. Aşk, flört, çocuklar evinizde olacak bir yeni ay var bekarsanız yeni ilişkilere başlayabilirsiniz, daha ileriki yaşlardaysanız bir torun haberi alabilirsiniz, yeni evli iseniz ailenize yeni katılacak olan bir bebeğin haberi sizi mutlu edebilir. Dolunay zamanı biraz da ben diyerek kendinize zaman ayırmak için bazı bitişler yaşamanız olası. Sosyal ortamdaki sizden yaşça büyük olan kişilerden destek alabilirsiniz.

Ağustos ve Eylül ayının sizlere şans bolluk bereket ve sağlık getirmesi dileğiyle sevgiyle kalın.