AK Parti Tepebaşı İlçe Başkanı Hakan Çizmelioğlu ve yönetimi, gerçekleştirdikleri ziyaretler ve paylaşımları ile Cumhurbaşkanı'nın başlattığı Gönül Seferberliği’ne tam destek veriyor. Bu kapsamda vatandaşa ulaşmak, talep ve görüşlerini dinlemek üzere Ulusal Egemenlik alanında ‘AK Nokta’ oluşturarak açılışı gerçekleştirildi.

Teşkilatın ve gönüllü vatandaşların yoğun katılımıyla gerçekleştirilen açılışta Başkan Çizmelioğlu, Gönül Seferberliği’ne Tepebaşı teşkilatı olarak tam destek verdiklerini söyleyerek şunları dile getirdi: “Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın başlattığı #GönülSeferberliği ile gönülden gönüle bir köprü kuruyoruz.

Bu ülke için elini taşın altına koyacak, milli değerlerine sahip çıkacak, büyük ve güçlü Türkiye yolunda AK Parti ailemizi güçlendirecek üye çalışmalarımızı AK Noktalarda başlattık.

Ailemize katılmak isteyen, derdini, sıkıntısını, talep ve görüşlerini paylaşmak isteyen tüm hemşerilerimize ulaşmak istiyoruz. Hem parti binamızda hem de AK Noktalarımız da hemşerilerimizi dinlemek için hazırız.

Gönül Seferberliğine Tepebaşı teşkilatı olarak var gücümüzle katılıyoruz. Mahalle teşkilâtlarımızla kapı kapı, sokak sokak hemşerilerimize dokunmaya eskisinden de daha büyük şevkle devam edeceğiz. İlçe Başkanlığı olarak da kurum, mahalle, muhtar ve sosyal ziyaretlerimiz kapsamında Gönül Seferberliğini yayılmasında var gücümüzle destekliyoruz” dedi.

Üyelik standını ziyaret eden vatandaşlar eleştirilerini, taleplerini anlatabildikleri ve gerçekleştirmek istedikleri üyeliklerini kolaylıkla sağladıkları için memnuniyetlerini dile getirdiler.

Editör: TE Bilişim