Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç, Müzisyenler ve Sahne Sanatları Derneği Başkanı Mustafa Demir ve yönetimi ile makamında bir araya geldi. Buluşmada Demir ve dernek yönetimi, pandemi sürecinde müzisyenlere sağladığı destekler için Başkan Ataç’a teşekkür etti.

“Başkan Ataç müzisyenlere sahip çıktı”

Demir, “Pandemi döneminde müzisyenlerimiz çok zor durumda. 11 aydan beri işsizlik sorunu yaşıyoruz. Ahmet Ataç Başkanımız Eskişehirli müzisyenlere sahip çıktı ve güzel projeler yaptık. Böylelikle müzisyenlerimiz de ekonomik gelir sağlamış oldu. Bu sebeple biz de teşekkür etmek istedik, Allah başımızdan eksik etmesin” sözlerini kullandı.

“Dayanışma örneği gösterdik”

Ziyaretten dolayı memnuniyetini belirten Başkan Ataç ise “Müzisyen arkadaşlarımızla güzel bir iş birliği yaptık. 33 kişiden oluşan müzisyenlerimiz, 3 grup halinde konserler verdi. İlk konserimizde Türk şiirinin unutulmaz ismi Nazım Hikmet’i anmıştık. Halkımızın beğenisini kazanan konserlerimizin ikincisi, 14 Şubat gibi güzel bir tarihte yayınlandı. Üçüncü konserimizde ise müzisyenlerimiz, 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü’nde, günün anlam ve önemine uygun eserleri seslendirdi. Belediyemizin YouTube hesabından online olarak yayınladığımız konserlerimiz, kent halkından da beğeni topladı. Bu zor zamanlarda dayanışma örneği gösterdiğimiz için mutluyum” diye konuştu. Buluşma, günün anısına çektirilen hatıra fotoğrafı ile sona erdi.

Editör: TE Bilişim