Sıcak bir ortamda geçen görüşmede Başkan Küpeli kısaca çalışmalarından bahsederken, özellikle sektörlerin ihtiyacı olan alanlarda mesleki eğitimlere ciddi önem verdiklerini anlattı. Küpeli, bu eğitimleri alan hiçbir kursiyerin işsiz kalmadığını ve bu durumun kendilerini memnun ettiğini ifade etti.

Hem kişisel hem de yönetim olarak iletişime ve dijitalleşmeye verdikleri önemi vurgulayan Küpeli, dijital haberciliğin önemli bir rol oynadığını da vurguladı. Organize Sanayi Bölgesinde yapılan ileri görüşlü çalışmaların meyvelerini almaya başladıklarını anlatan Küpeli, çalışmalarının halka ulaşmasında etkin rol alan habercilerin olmazsa olmaz olduğunu, kendilerini anlatmalarında etkin rol oynadıklarını söyledi.

Eskişehir İnternet Gazetecileri Cemiyeti Başkanı İbrahim Gültekin ise, Cemiyetin neden kurulduğunu anlatarak; "Farklı amaçlarla kurulan, gazetecilikten başka konular peşinde koşan  haber sitelerinin temizlenmesi ve bu işe gönül verenlerin hak ettikleri noktaya doğru  ilerlemeleri için bir araya geldik. Bu konuda ciddi çalışmalar başlattık. Eskişehir'de  internet gazeteciliğini doğru yoldan yapmak isteyen sitelerin katılımıyla güçlenerek büyüyoruz." dedi.

Başkan Küpeli, internet gazeteciliği için yapılan bu çalışmalardan memnuniyet duyduğunu ve Türkiye'nin en büyük Organize Sanayi Bölgesi olma yolunda olan Eskişehir OSB 'de yaptıkları çalışmaları ayrıca anlatmak için tekrar bir araya gelmek istediğini belirtti. 

Görüşme, tarafların iyi dileklerini iletmesinin ardından, ESİGC'in hediyesini sunması ve toplu fotoğraf çekimi ile son buldu.

Editör: TE Bilişim