Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı Engelli Hizmet Birimi tarafından 10-16 Mayıs Engelliler Haftası kapsamında düzenlenen etkinlikler devam ediyor.

Daha önce Sui Generis Tiyatro Topluluğu tarafından sahnelenen, ‘Dönemeç’ adlı tiyatro oyununun ardından bu defa Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları tarafından İki Bekar adlı oyun sahnelendi.

Engelli bireyler ve ailelerinin büyük ilgi gösterdiği oyun, Haller Gençlik Merkezi Tepebaşı Sahnesi’nde izleyicilerle buluştu.

Oyunu büyük bir keyifle izleyen davetliler, oyun sonunda oyuncuları uzun süre alkışladı. Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Yılmaz Büyükerşen’e teşekkür eden engelli bireyler ve aileleri, “Başkanımızın bize olan desteği sayesinde çok mutluyuz. Böylesi anlamlı bir haftada böyle güzel buluşma için Başkanımız Büyükerşen’e ve emeği geçen tüm çalışanlara teşekkürü borç biliriz” dediler.

Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı Engelli Hizmetleri Birimi, Engelliler Haftası kapsamında tiyatro gösterilerinin yanı sıra 14 Mayıs Cumartesi günü Adalar Porsuk Bulvarı’nda 10.00’da Engelsiz Sokak Festivali ve saat 13.00’da Farkındalık Yürüyüşü ile Eskişehir’e dolu dolu bir hafta yaşatacak. 

Engelli Hizmetleri Birimi yetkilileri, etkinlikler hakkında bilgi almak isteyenlerin (0222) 211 55 00 dahili 1230 numaralı telefondan Engelli Hizmet Birimi ile görüşebileceklerini belirtti.

  
 

Editör: TE Bilişim