Türk mobilyasının, tasarım ve üretim gücünü, kalitesini, müşteri odaklı hizmet anlayışını, tüm dünyaya göstermek için, 2022 yeni koleksiyonlarını yurt içi ve yurt dışı ziyaretçileriyle buluşturacak.

Yeni açılan ABD mağazası ile yurt dışı yatırımları devam ediyor

Ortadoğu, Rusya, Afrika ve Avrupa’dan sonra son mağazasını ABD’de faaliyete geçiren Loda Mobilya, istikrarlı bir biçimde yurtdışında da büyümesini sürdürüyor. İhracat hedefini büyüten Loda, farklı ülke ve şehirlerde de yeni mağazalar açarak ülke ekonomisine sağladığı katkıyı artırmayı amaçlıyor.

2021 İhracat rakamı 6.9 milyar USD

Aynı zamanda MOSDER Başkan Yardımcısı görevini de yürüten, Loda Mobilya Yönetim Kurulu Başkanı Davut Karaçak, fuarın Türk Mobilya sektörüne sağlayacağı katkıların önemine işaret ederek; “Türkiye olarak 2021 yılında ihracatta çok önemli rakamlara ulaştık. Mobilya sektörü de üstüne düşeni büyük bir başarı ile yerine getirdi. Mobiya sektörü olarak %25.7 artışla 6.9 Milyar dolarlık bir rakama ulaştık. Şimdi sorumluluğumuz daha fazla. 2023 hedeflerine ulaşabilmemiz için, önemli markaları bir araya getiren bu büyük organizasyonlardan, fuarlardan olabildiğince yararlanmalı üretim, tasarım ve rekabet gücümüzü öne çıkararak ilerlemeye ve ülke ekonomimize daha fazla katkıda bulunmaya devam etmeliyiz” dedi.

Salon 7 / No 713
TÜYAP Kongre ve Fuar Merkezi / Beylikdüzü

Editör: TE Bilişim