Eskişehir Ticaret Odası Başkanı Metin Güler, beraberindeki heyet ile birlikte Antalya ziyaretleri kapsamında, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği bünyesindeki odalara ziyaretler gerçekleştirdi. TOBB Yönetim Kurulu Üyesi ve Antalya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Davut Çetin ile bir araya gelen ETO heyeti, üyelerin talep ve beklentileri hakkında istişarede bulundu. Ziyarette Covid-19 salgınının Eskişehir ve Antalya ekonomisinde meydana getirdiği sıkıntılar ve hizmet sektöründe yaşanan ivme kaybı üzerinde duruldu. Toplantıda Eskişehir ve Antalya’nın ekonomisinde hizmet sektörünün önemli bir yer tuttuğunun altı çizilirken, sektördeki sorunların çözülmesi için de neler yapılabileceği değerlendirildi.

ETO heyetinden Antalya Ticaret Borsası’na ziyaret

ETO Başkanı Metin Güler ve beraberindeki heyetin bölgedeki temasları kapsamındaki ikinci ziyaret durağı ise Antalya Ticaret Borsası Başkanı Ali Çandır oldu. Ali Çandır’a yangın felaketi nedeniyle geçmiş olsun dileklerini ileten ETO Başkanı Metin Güler, yangının tüm ülkeyi üzüntüye boğduğunu belirterek, yaralarının sarılması için STK’lardan ve odalara kadar her kuruluş ve kurumun seferber olduğunu kaydetti.  Yangının oluşturduğu tahribat hakkında bilgi veren Ali Çandır, Eskişehir Ticaret Odası heyetine hem ziyaret hem yangın kapsamında sağladığı yardım dolayısıyla teşekkür etti.

Manavgat TSO’da yangın ve pandeminin etkileri görüşüldü

Eskişehir Ticaret Odası heyetinin Antalya ziyaretleri kapsamındaki son durağı ise Manavgat Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Seydi Tahsin Güngör oldu. Ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti ifade eden Güngör, ETO Başkanı Metin Güler’e hem yangın sırasındaki ilgisi hem de yardım kampanyası ile bölgedeki vatandaşlara destek olması vesilesiyle teşekkür etti. Yangının etkilerinin özellikle ilçede çok yoğun hissedildiğini belirten Gürgör, pandeminin ardından gelen yangının bölge ekonomisini olumsuz etkilediğini, bu etkileri gidermek için çaba gösterdiklerini kaydetti.

Editör: TE Bilişim