2019 yılında personel belgelendirme ve gözetim hizmetleri sunmak amacıyla kurulan, 2020 yılından itibaren ESBEM Sınav Belgelendirme Gözetim Danışmanlık Hizmetleri̇ A.Ş. ünvanıyla faaliyet gösteren ESBEM’e destekler artarak devam ediyor. Eskişehir Organize Sanayi Bölgesi (EOSB) Yönetim Kurulu Başkanı Nadir Küpeli, Yönetim Kurulu Üyesi ve EOSB ESBEM Yönetim Kurulu Başkan Vekili Yavuz Ayva Mirsan Rack Kabinet Sistemleri Sahibi Nihat Bozdağ’ı ziyaret ettiler. Başkan Küpeli ve ESBEM Başkan Vekili Ayva, vermiş olduğu destekten dolayı Bozdağ’a teşekkür ederek, plaket takdim ettiler.

“Desteğiniz bize güç veriyor”

Eskişehir OSB Başkanı Nadir Küpeli, ESBEM’e desteklerin artarak devam etmesinin kendilerini mutlu ettiğini ifade ederek, “2019 yılında kamuoyuna duyurduğumuz ve çok kısa süre içerisinde büyük yol kat ettiğimiz EOSB ESBEM Sınav ve Belgelendirme Merkezimize; Arıman Hırdavat Sanayi, Anot Şirketler Grubu’ndan sonra bir destek de Mirsan Rack Kabinet Sistemleri’nden geldi. Desteklerinden dolayı Mirsan Rack Kabinet Sistemleri sahibi değerli sanayicimiz Nihat Bozdağ’a teşekkürlerimi sunuyorum. Bu destekler bize güç veriyor, teşvik ediyor” diye konuştu.

“MYK sürecini başarıyla tamamlayacağız”

EOSB ESBEM Başkan Vekili Yavuz Ayva merkez hakkında bilgi vererek, “Sınav ve belgelendirme merkezimiz, ISO 17024 TÜRKAK Akreditasyon sürecini başarıyla tamamdı. Mesleki Yeterlilik Kurumu (MYK) yetkilendirme sürecini de tamamlayıp, çok yakında sanayimize hizmet vermeye başlayacağız. Eskişehir’de 4 farklı sektörde 12 meslek dalında sınav ve belgelendirme hizmeti verebilen tek yetkili merkez olacak” dedi. Başkan Vekili Ayva, desteğinden dolayı Bozdağ’a teşekkür etti.

“Sanayicilerin sorunlarına hakimsiniz”

Mirsan Rack Kabinet Sistemleri Şirket Sahibi Nihat Bozdağ, Eskişehir OSB’nin başarılı işlere imza attığını aktararak, “Yönetim olarak sanayicinin sorunlarına, ihtiyaçlarına hâkim olduğunuz için, başarılı ve doğru projelere imza atıyorsunuz. ESBEM’de bu başarılı çalışmalardan bir tanesi. Merkez, hizmete girdiğinde sanayimize katkısının çok olacağını biliyoruz. Bundan dolayı firma olarak böylesi önemli çalışmaya destek vermek istedik. Mirsan olarak şehrimize ve gelişen sanayimize destek vermek için elimizden geleni yapıyoruz ve yapmaya devam edeceğiz” ifadelerinde bulundu.

Editör: TE Bilişim