“SİZLERLE GURUR DUYUYORUZ”

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunması ile başlayan törende, açılış konuşmasını Özel Çağdaş Ortaokul Okul Müdürü İsmail Samur yaptı. “Bugün burada ortak bir sevinci paylaşmak için beraberiz” diyen Okul Müdürü Samur, sözlerini şöyle sürdürdü: “Ortaokul eğitim ve öğretiminizi Eskişehir’in en başarılı okulu Çağdaş Ortaokulunda tamamlayarak geleceğinize yeni bir adım atıyorsunuz. Aldığınız eğitim ve öğretim ile size hayata hazırlarken başarılı olmanızı sağlayacak değerleri de sizlere vermeyi, Atatürk ilkelerine, Cumhuriyet’imizin temel değerlerine bağlı öğrenciler olarak yetişmenize çaba harcadık. Sizler de hem öğretmenlerinizin hem de ailelerinizin emeklerini boşa çıkarmadınız. Sizlerle gurur duyuyoruz.”

“ÖZEL ÇAĞDAŞ OKULLARI SİZİN BİR YUVANIZ”

Mezuniyet töreninde öğretmenler adına konuşma yapan Matematik Öğretmeni Gökhan Aksu ise, “Yüreğinizde nice hatıraların sıcaklığı, belki de hayatınızın en unutulmayacak dönemine veda ediyor olmanın burukluğu ama daha büyük başarılara imza atacak olmanın inancıyla birazdan son kez bu tören alanından dağılacaksınız. Biz sizleri gerçekten çok sevdik, Özel Çağdaş Okulları sizin bir yuvanız. Bizler asla kopmayacak olan kocaman bir aileyiz. Unutmayın ki bu koridorlar her zaman sizi ilk günkü sıcaklığıyla kucaklayacak. Atatürk ilke ve inkılapları ışığında yürüyeceğiniz aydınlık yollarınızda başarı hep sizinle olsun, hepinizin yolu daima açık olsun” diye konuştu.

“BU ZORLU SÜREÇTE HER SORUNUMUZA ÇÖZÜM BULAN ÖĞRETMENLERİMİZE TEŞEKKÜR EDERİZ”

Mezun öğrenciler adına konuşmayı 8-C sınıfından Merve Sude Önder gerçekleştirerek şunları söyledi: “İçinde bulunduğumuz bu zorlu süreçte hem uzaktan hem de yüz yüze eğitim dönemleri boyunca, bıkmadan usanmadan, sabırla her türlü sorumuza ve sorunumuza çözüm bulan öğretmenlerimize ve Çağdaş ailesi çalışanlarına minnettarız. Sevgili arkadaşlarım, uzun sürecek olan eğitim maratonumuzun önemli bir bölümünde sizlerle yolum kesiştiği için çok mutluyum. Tüm öğretmenlerime, arkadaşlarıma ve değerli velilere ömür boyu sağlık ve mutluluklar diler, hayatlarında her şeyin gönüllerince olmasını temenni ederim.” Konuşmaların ardından tören, yaş kütüğüne plaket çakılması ve bayrak- flama devir teslimi ile devam etti.

ATATÜRK’ÜN GENÇLİĞE HİTABESİNİ COŞKUYLA OKUDULAR

Devir teslim töreninin ardından diploma törenine geçildi. 8 yıllık eğitimlerini başarıyla tamamlayarak mezun olan öğrencilere, diplomaları verildi. Diplomalarını alan öğrenciler tarafından; Atatürk’ün Gençliğe Hitabesi ve Türk Gençliğinin Atatürk'e cevabı coşkuyla okundu. Mezuniyet coşkusu, 8. sınıf öğrencilerinin hep birlikte “Çağdaş Marşı” söyleyerek keplerini havaya atması ve pasta kesimi ile sona erdi.

Editör: TE Bilişim