Gülay Kanatlı Ortaokulu 4006 Bilim Sergis Odunpazarı i İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili  Taner Dalga, Şube Müdürleri İsmail Güllü, Mehmet Erbek,Nurullah Seyidoğlu, Battalgazi Eğitim Bölgesi Müdürleri, öğretmenler öğrenci ve velilerin katılımı ile açıldı.

Açılışta konuşan Okul Müdürü Nihat Demir katılımcılara hoş geldiniz diyerek; "Bugün 91 öğrencimizin geçekleştirdiği 25 adet tasarım ve araştırma proje sergisinin açılışını yapıyoruz. Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimi ve de sürece aktif destek veren velilerimizi bu güzel etkinlikten ötürü teşekkür ediyorum. İnsanoğlu duyduğunda unutur, gördüğünde hatırlar ve yaptığında bilir. Dolayısıyla  öğrencilerimizi öğrenme süreçlerinin içine alan bu projeler kalıcı öğrenme yapan etkinliklerdir. "dedi.

İlçe Milli Eğitim Müdürü  Taner Dalga da emeği geçen öğretmen ve öğrencileri tebrik ederek sergiyi açtı. 25 projenin hepsini gezerek öğrencilerin sunumlarını dinleyen ve projeleri inceleyen Taner Dalga projelerin çok güzel olduğunu ifade ederek öğrencilerle hatıra fotoğrafı çektirdi.

Editör: TE Bilişim