Sevgili okurlarım tam bir yıldır sizlere gökyüzünün hallerini yazdım. Bu süre içerisinde beni severek takip ettiniz. Aldığım güzel destek mailleri için hepinize çok teşekkür ediyorum.

Zodyak çemberinin ilk hava grubu burcu sevgili İkizler siz olmazsanız hayatın rengi biraz daha az olurdu. Konuşkan, esprili, uyumlu, her işe yatkın entelektüel, mantıklı, çabuk kavrayan ve kavradığını anında başkalarına ileten, yazı yazmaya yetenekli, zamana uyan, gençlik dolu sevgili İkizler burcu iyi ki doğdunuz.

Olumsuz yönlerinize bakarsak değişken, kurnaz, huzursuz, fazlaca meraklı, kararsız, bazen iki yüzlü yüzeysel.

İkizler burcu Zodyak Çemberinin üçüncü burcudur. Yazı başlatan, haberleri getiren, cıva gibi yerinde duramayan hava grubunun özelliklerini taşıyan tahmin edilemeyen sebatsız karakterleri vardır.

İkizler kadını ya da erkeğini risk rüzgarları esen, gizemli ve yeniliklerin yaşandığı her yerde bulabilirsiniz. Beceriye dayanan hızdan zevk duyarlar. Sporu severler ve sebat ederlerse iyi sporcu olurlar. Kayak, dalma, ata binme, paraşütle atlama, tenis, araba yarışları ikizler burcu için yapacakları ve başarılı olacak spor faaliyetleridir.

Aynı anda iki ya da üç işle bir anda ilgilenebilirler. Keskin zekâ ve akıllı düşüncelerine rağmen iflah olmaz bir romantik ve hayalci yönleri vardır. Tükenmek bilmeyen öğrenme hırslarını, çok yönlü yetenek ve ilgilerini, zamanını, devamlı yeni bir şey deneme tutkusuyla israf etmeye eğilimlidir. Aklın kölesi değil de efendisi olmayı öğrenmelidirler.

Burcun semboliklerine kısaca bakacak olursak; yönetici gezegeni Merkür, hava grubu, uğurlu günleri Çarşamba, uğurlu sayıları 5, uğurlu taşları akik ve inci, uğurlu renkleri sarı, gri mavi, açık mavi, uğurlu kokuları, gardenya, yasemin, sümbül, en büyük hatası, gevezelik, en önemli özellikleri girişim isteği, her şeye uyum, zekâ, sağlık konularında ise ciğerlerinize dikkat etmelisiniz. Dedikten sonra bu ayın neler getireceğine şöyle bir bakalım.

10 Haziran günü Eskişehir saatiyle 13:52 de halkalı güneş tutulması meydana gelecek. Tüm dünyada ses getirecek bir tutulmayla karşı karşıyayız. Ticaret konusunda değişimler, bilgi, iletişim konusunda değişiklikler, geçmişten gelen gizli kalmış konular gündemimizde fazlasıyla konuşulacak konular olacaktır.

Türkiye Cumhuriyeti haritasında 12. Evde yani gizli saklı ilişkiler, hastaneler, hapishaneler, diplomatlar, gemi seyahatleri gibi konularda etkili olacaktır. İkizler burcunda olacak tutulmanın yönetici gezeni Merkür de Retro konumda olacak. Geçmişle ilgili gizli saklı konuların deşilip ortaya dökülmelerini izleyeceğiz. Tutulma burcunun yükseleni Venüs olacak. Venüs ise yengeç burcunda ay tarafından yönetiliyor bu tutulmada kadınlar, kadın hakları önemli olacak. Anne, baba figürleri ile ilgili zor zamanlar yaşayabiliriz. Çocuklarımız ile ilgili yeni yapılandırmalar gündemimizde olacaktır.

11-13 Haziran tarihlerinde yaptığınız seçimlerde dikkatli davranmalısınız. Hiç olmayacak ilişkilerin başlaması, risk yaratan tanışıklıklar olabilir siz en iyisi bu tarihlerde daha dikkatli arkadaşlıklar yapın. Hayatınıza yeni biri girecekse şüpheyle karşılayın.

13-15 Haziran tarihleri arası hayatınızda yeni sürprizlere yer açın. Cinsel cazibede artış, ani aşklar, Uranüs işin içinde olduğu için ani başlayıp, saman alevi gibi biten ilişkiler olabilir. Satürn ile Venüs arasında olan açılardan parasal konular ile ilgili sıkıntılar gündeminizde olabilir. Kendinizi değersiz hissedebilirsiniz. Geçici bu süreç panik yapmayın.

15-17 Haziran tarihleri arasında güneş ile Neptün arasındaki açılar zaman algısında çarpıklık, iyi ile kötüyü ayırt edememe gibi olaylara sebebiyet verebilir.

Satürn ile Uranüs arasında 60 gün sürecek sert açılar başlıyor. Bu dönemde planlarınız istediğiniz gibi gitmeyebilir. Hayatınızda kargaşalar çıkabilir. Mars ile Jüpiter arasında olacak gergin açılarla 4 gün kazalara dikkat edin. Ya hep ya hiç mantığını bir kenara bırakın. 

17 Haziran günü sosyal ve iyicil bir gezegen olan Jüpiter geri gitmek üzere durağan pozisyona geçecek. Bu durağan ve gerilemeler süresince Akademik kaynaklarda yanlış bilgi akışı, eğitim sistemi, hava yolları, hava taşımacılığı, yabancılarla olan diyaloglar için zorluk yaşanacak zamanlar.

19 Haziran günü iletişim gezegeni Merkür durağan hale geliyor, daha sonra düz seyrine geçecek. Bu süre içerisinde iletişimde, haberleşmede, yanlışlıklar, manipülasyonlar olabilir. Bu günlerde yeni bir işe başlamayın. Sürüncemede olan işleriniz varsa onları bitirmek üzere harekete geçin. Yarım kalan işleri tamamlamak açısından köprüden önceki son çıkış gibi düşünebilirsiniz.

21-23 Haziran tarihleri arası sanatsal faaliyetler açısından verimli günler olabilir. 23 Haziran tarihinde Jüpiter gerilemesi başlayacak. Yarım kalan eğitimleriniz varsa bu dönemde gözden geçirip tamamlayın.

27 Haziran tarihinde Venüs Aslan burcuna geçiyor. Bu süreçte gösteriş merakını abartabiliriz. Piyasalarda, eğlence sektöründe canlanmalar olur. 28 Haziran’daki Marsın Güney ay düğümüne yapacağı üçgen açıyla geçmişte çözülemeyen sorunların üzerine giderine giderek çözmeye çalışmak için çaba sarf edin. Kazalara, yangınlara karşı dikkatli olun. Bırakmak istediğiniz bağımlılıklarınız varsa, bu dönemde bırakmak için girişimde bulunun.

1 Temmuz tarihinde 2 kötücül gezegen Mars ve Satürn karşı karşıya geliyor. Yani kim güçlüyse o kazanır. Mars Aslan burcunda Satürn ise kendi yönettiği Kova burcunda güçlü olan Satürn sistem kuranlarla iş gücü karşı karşıya. Emek ve çaba acele etmeden bir araya gelirse başarı kazanılır.

4 Temmuz günü Mars ve Uranüs arasındaki kare açıda; beklenmeyen şok edici olaylar ortaya çıkabilir. Makinelerle ve elektrikli aletlerle olabilecek kazalara karşı dikkatli olmalısınız. Sportif faaliyetlerde yaralanma ve kaza riskleri olabilir. Bu gökyüzü hareketleri özellikle yükselen burçlara göre sizi nasıl etkiliyor biraz da onlara bakalım.

Yükselen Koç Burcu; sevgili koç burçları, sözleşmeler, anlaşmalar, araba alım satımı, trafik, temel eğitimler, yakın komşular, kardeşler ile ilgili yeni başlangıçlar, hesaplaşmalar, geçmişten gelen konular gündeminizde olabilir. Aile içerisinde oluşabilecek gerginliklerden uzak durun. Bu ara sık sık rüyalar yolu ile haberler alabilirsiniz. Rüyalarınızı bir yere not alın.

Yükselen Boğa Burcu; sevgili boğa burçları, bu güneş tutulmasında kazançlarınız artabilir. Almış olduğunuz borçlar varsa ödeyip bitirebilirsiniz. Ufak tefek sakarlıklara karşı dikkatli olun. İşinizle ilgili yarım kalan konular varsa tamamlayabilirsiniz. Sosyal ortamlarda yeni arkadaşlıklara dikkat edin kandırılma riskiniz olabilir.

Yükselen ikizler Burcu; sevgili ikizler burcu bu güneş tutulması sizi çok yakından ilgilendiriyor. Hayatınızda yeni başlangıçlar yapabilirsiniz. Varsa ortaklık ilişkilerinizde sonlanmalar yaşayabilirsiniz. Evlilik ilişkilerine nokta koymaya müsait bir tutulmadayız. Kariyer hayatınızda yeni başlangıçlar olabilir. Ancak riskli kararlar vermemeye dikkat edin.

Yükselen Yengeç Burcu; sevgili yengeçler arkanızdan işler çevrilebilir. Farkında olmadan yalan haberlerle dedikodunuz yapılabilir. Sağlığınızla ilgili iyileşme süreçleri yaşayabilirsiniz. Deniz aşırı seyahatler planlayabilirsiniz.  Venüs sizinle birlikte kendinizi daha pozitif hissedebilirsiniz.

Yükselen Aslan Burcu; sosyal ortamlar, yeni grup arkadaşları, belki de dahil olduğunuz gruplarda yöneticilik vasıfları gündeminizde olabilir. Gizli ilişkiler gündeminize gelebilir, evlilik ve ortaklıklarınızda unuttuğunuz üzerinize düşen yapılması gereken ne varsa tamamlama zamanı. Harekete geçin. Başkalarından gelebilecek paralar, miraslar konusunda şanslı olabilirsiniz.

Yükselen Başak Burcu; sevgili başaklar kariyer hayatınızda yenilikler, başlangıçlar, taşınma konuları, evlilikler, ortaklıklar, aldanmalar gündeminizde olabilir. Sosyal ortamlardaki arkadaşlarınızla keyifli zamanlar geçirebilirsiniz. İş ortamlarınızdaki kadınlardan gelebilecek zararlara karşı dikkatli olmanızda fayda var.

Yükselen Terazi Burcu; sevgili teraziler uluslararası ilişkiler, eğitim hayatınız, uzak akrabalarınızla olan ilişkileriniz, Dış Ticaret, bitmesini beklediğiniz mahkemeler gündeminizde olabilir. Annenizin sağlığı gündeme gelebilir. Güneşten alacağınız destekle sorunlarınızın üstesinden gelmeniz kolay olacaktır.

Yükselen Akrep Burcu; daha önceden gündemde olan miras, borçlar, alacaklar, vergi borçları ve yapılandırmaları, ortaklıklar ve evlilik konuları ile ilgili ani olaylar gündeminizde olabilir. Ticaret yaparak başkalarının kaynaklarından para kazanabilirsiniz. Hastalıklarınız konusunda şifalanacağınız bir zaman. Hobileriniz ve yaratıcı düşüncelerinizde bir aydınlanma yaşayabilirsiniz.

Yükselen Yay Burcu; ben den bize gitme zamanı. Yeni birliktelikler, ortaklıklar ve bazılarınız için düğün zamanı. Yapacağınız ortalıklarda attığınız imzalara dikkat edin. Ailenizin genişleme zamanı. Ancak üzerinize düşen fedakarlıkları yaparken kurban pozisyonuna düşmeyin. Hayalinizde göç etmek varsa gerçekleştirmek için fırsat bulabilirsiniz.

Yükselen Oğlak Burcu; İş ortamlarınız, hizmet alıp, hizmet verdiğiniz yerler ve sağlığınız konuları gündeminizde. Para evinizde geri giden Satürn kazançlarınız konusunda sizi biraz zorlasa da güneşten destek alarak yeni kazançlar elde edebilirsiniz.

Yükselen Kova Burcu; sevgili yükselen kovalar hobileriniz, çocuklarınız, aşklarınız, yakın arkadaşlarınız gündeminizde olacak. Kendi ya da annenizin sağlığı ile ilgilenmek zorunda kalabilirsiniz. Finansal kaynaklarınızda artışlar söz konusu olabilir. Kendinizle ilgili konularda gözden kaçırdığınız ne varsa gözden geçirip yeniden yapılandırma yapabilirsiniz.

Yükselen Balık Burcu; sevgili balıklar yeni emlak alımları, aileniz ile ilgili konular, babanızın sağlığı gündeminizde olabilir. Jüpiter’in balık burcuna geçişiyle birlikte fazla kilolarınız gündeme gelebilir, ayaklarınızla ilgili sorunlar ortaya çıkabilir. Kendinizi inzivaya çekip, ne kadar az o kadar öz söylemine girebilirsiniz. Kariyerinizde bitişler yapıp biraz da evde kalmak en güzeli moduna girebilirsiniz. Evden e-ticaret yaparak para kazanma konuları gündeminizde olabilir. Haziran ayı hepimize güzellikler getirsin sevgiyle kalın.