Balık burcu olan Einstein şöyle der; “Ezgi’ye ve ilhama İnanırım hayal etmek bilgiden daha önemlidir.” Bu söz balık burcunun söyleyebileceği en anlamlı sözlerden biridir. Zodyak çemberinin en son burcudur. Bu burcun içerisinde tüm burçlar barınır oldukça sezgisel ve bilgilidirler.

Yönetici gezegeni Jüpiter ve modern yöneticisi Neptün’dür. Su grubunda değişken burçlar içerisinde yer alır. Uğurlu günü Perşembe, uğurlu sayısı 7, uğurlu taşı Aquamarine, uğurlu renkleri deniz mavisi yeşilimsi mavi, gümüş, uğurlu çiçekleri İnci çiçeği, Beyaz Gül, Zambak. Uğurlu müziği, yatıştırıcı hafif müzik, en belirgin özelliği merhamet en büyük emeli rahata kavuşmak en büyük hatası kendisini kötülemesi en büyük arzusu dünyayı dolaşmak en önemli meziyetleri özeleştiri yeteneği, yardımseverlik en zayıf noktaları hayalcilik mantıksızlık hastalığa en yakın organları kol ve bacaklarıdır.

Balık burçlarının olumlu yönleri güvenilir, kararlı, tutkulu, özenli, düzenli, sabırlı ve disiplinli oluşlarıdır. Olumsuz yönleri ise, katı görüşlü, çok keskin tavırlı, kötümser, basit inatçı, dik başlı, cimri, balık burcu kadınları hırslı, tuttuğunu koparan, çekici, sempatik ve iyi huylu tavırları ile dikkat çekerler. Romantiktir, evcimen ve evine bağlı bir yapısı vardır kendilerini evinde huzurlu ve rahat hisseder. Balık burcu kadınının sezgileri kuvvetlidir güzel olan her şeyi sever ve rahatına fazlasıyla düşkündür toplum içinde dikkat çekmek ister ve kendisiyle gurur duyar ince ruhludur ve sanata düşkündür. Kıskanç bir yapısı vardır istediği her şeye ulaşmak ister ve bunun için elinden gelen çabayı gösterir. Toplum içinde neşeli hareketli tavırlarıyla dikkati çeker. Giyime ve kuşama, bakımlı olmaya önem verir. Balık burcu kadını çekici ve hoş mizacı ile beğenilen bir kadın tipi çizer, aşka önem verir bir de duygusal anlamlı derin hislere sahiptir. Hayalindeki aşka ulaşmak ister. Balık burcu kadını sevdiği erkeği fazlasıyla sahiplenir ve kıskanır evliliğe yatkındır. Çocuklarına ve eşine bağlı olur.

Bu burcun erkeği nazik, uyumlu, iyimser, hayalperest yapısı ile dikkati çeker. Umursamaz tavırları olaylardan fazla etkilenmemesine neden olur. Düzenden ve sorumluluk almaktan hoşlanmaz. Başına buyruk yaşamaktan keyif alır. Balık burcu erkeği hayranlık duyduğu kadınlara âşık olur. Duygusal ve anlayışlı bir yapısı vardır. Bu burcun insanları pek güçlü kuvvetli kişiler sayılmazlar. Bu yüzden sınırlı gücünüzü ekonomik kullanmalısınız enerjinizin çoğunu hayal kurmaya harcadığınız için normal vücut fonksiyonlarınızı karşılayamayacağınızı göz önünde bulundurmalısınız. Bundaki en büyük etken beden ve ruhun balık insanlarında birbirine çok bağlı olmasıdır birbirlerini devamlı etkilerler balık insanı ruhsal durumu iyi ise kolay kolay hastalığa yakalanmaz Bunun tam karşıtı, balık insanının depresyon halidir böyle bir durumda kötü ruh haliyle direncinin yok eder, yine de durum o kadar umutsuz değildir. Balık burcu insanlarının, bütün umutlarını ve korkularını her an anlatabilecekleri bir kişiyle evlenmeleri iyi olur. Doğru mesleği buldukları takdirde oldukça başarılı olurlar balık insanı için en uygun meslekler doktor, veteriner, psikiyatr, hasta bakıcı, öğretmen, sosyal yardım görevlisi, din görevlisi, müzisyen, tiyatro ve opera rejisörü, tasarımcı, metin yazarlığı, galerici, kütüphaneci politikacı gibi mesleklerde daha başarılı olabilirler.

Balık burcunu anlattıktan sonra bu ay gökyüzü bize ne getirebilir bir bakalım.

11 Mart günü Güneş Neptün gezegeni ile kavuşacak, bu kavuşumla birlikte biz de 2 gün hayalci ve iyimser olabiliriz. Sulardan gelebilecek risklere dikkat etmeliyiz. Bugünlerde anestezi, alkol ve ilaç kullanımında biraz dikkatli olunmalıdır riskler taşıyabilir. Bu zaman içerisinde en güzeli hayatı akışına bırakmaktır. Şifa çalışmaları yapılabilir. 11 Mart günü Ay Balık burcuna geçiyor ay balık burcundan geçerken tüm ihtiyaçlarımız somut dünyadan kopar ve hayal dünyasına dalarız ay balık burcuna geldiği zaman hormonal dengesizlikler yaşayabiliriz, diyabet hastaları ay balık burcunda iken yediklerine çok dikkat etmeliler bu zaman içerisinde rüyalarınızı bir kenara not edin çıkma olasılığı yüksek olabilir.

13 Mart günü balık burcunda bir yeni ay olacak. Yeni Ay, güneş ve ayın kavuşum zamanlarıdır. Ay bu fazda gökyüzünde görülmez. Yeniay zamanı herhangi bir işe başlanmaz ay Hilal fazına gelene kadar yeni başlayacağınız işleri erteleyin.

14 Mart günü sevginin ve paranın gezegeni Venüs ile ilahi aşkın gezegeni Neptün kavuşacak. Bu zaman içerisinde borç alıp vermemeye dikkat edin, sanatla ilgilenmek için oldukça verimli bir iki gün var önümüzde bu dönemde toplanan bitki ve meyveler çok lezzetli olur. Bugün Kuzey ay düğümü ile Plüton arasında oldukça güzel bir etkileşim olacak Tüm dünyayı etkileyecek güzel bir olay ortaya çıkabilir hayatımıza yepyeni insanlar girebilir.

16 Mart tarihinde Merkür balık burcuna geçiyor daha sezgisel şekilde düşüneceğimiz ve hareket edeceğimiz bir zaman Merkür balık burcunda olduğu zaman hayal dünyamız daha zenginleşir iletişim ve ticari faaliyetler için çok da uygun olmayan bir zaman. Aynı zamanda güneşin Plüton ile güzel bir açısı var. 2 gün sürecek bu etki ile kendinizi biraz halsiz hissedebilirsiniz.

17 Mart tarihinde ay Hilal fazına geçecek yeni başlanacak işler için oldukça uygun zaman çabuk büyümesini istediğiniz bitkileri ekmek için oldukça uygun değerlendirin.

21 Mart günü ay, Venüs ile etki süresi kısa da olsa bir kare yapacak. Saat 15.00’ten sonra alışveriş yapmaktan kaçınmak iyi olur. Balık burcunda bereketli olan Venüs gezegeni hak edene bereketini dağıttıktan sonra Koç burcuna geçecek. Koç burcundaki Venüs ilişkilerde özgürlük ihtiyacını öne çıkarabilir. Eğer bir ilişkiniz varsa bu dönemde sevgilinizi fazla kısıtlamayın. Venüs Koç burcunda iken finansal anlamda sizi zorlayabilir yeni girişimlerde bulunmak için önünüze fırsatlar çıkabilir. Para harcamalarına dikkat.

24 Mart günü Merkür ve Mars birbirine kare yapacak iki gün sürecek bu etkide, gerginlik ve agresifliğin yoğun olacağı bir iki gün geçireceğiz. Araba kullanırken dikkatli olmanızda fayda var, makinalarda çalışan insanların kaza riskleri artabilir. Bu zamanda yeni fikirler üretebilmek için zihin oldukça iyi çalışır. Yeni fikirler üretmek için kullanılabilecek en iyi zamanlardan bir tanesi.

25 Mart günü Merkür ay düğümleri ile bir T kare yapacak genel anlamda kendinizi huzursuz hissedebilirsiniz iletişim konusunda yapılan hatalar büyür göze batar temkinli olun, akşamüstü ay ve Jüpiter arasındaki karşıt açı sizi abartılı duygulara sokabilir 26 Mart günü güneşle kavuşacak olan Venüs değerli ve yarı değerli taşlar mineraller ve madenler almak taşlarla ezoterik çalışmalar yapmak için uygundur hava güzelse kendinizi dışarı atın. Tembellik etmeyin 28 Mart günü akşamüzeri Mars ve Plüton arasında çok güzel bir açık gerçekleşecek etki süresi 4 gün sürecek daha önceden anlamlandıramadığınız olayları bir anda önünüze getirebilir. Kendinizi yenileyebileceğiniz fırsatlar çıkabilir.

28 Martta olacak dolunayda ilişkiler konusu gündemde.

30 Mart tarihinde Merkür Neptün ile kavuşacak etki süresi yaklaşık 2 gün sürecek sanatla yaratıcı işlerle ilgilenmek için hoş vakitler geçireceğiniz zaman Venüs gezegeninin Satürn'ün ile arasındaki uygun açı özellikle resmi işlemler evlilik toplantılar hukuksal işler için kullanabileceğiniz içi güzel gün sunuyor bizlere.

1 Nisan Günü şakalarla geçen mutlu bir gün olsun. Güneş ve Satürn arasında güzel bir açı gerçekleşecek konsantrasyonunuzu yükseltebilirsiniz, otorite figürleri ve babanızla aranızda Bir sorun var ise çözümlemek için fırsat yaratabilirsiniz.

Bütün bu yazdıklarımı hangi burçlar nerede yaşayacak bir de ona bakalım

Yükselen Koç Burcu: Sevgili Koç’lar rüyalar yolu ile sezgileriniz artabilir. Yazı yazmak, kendinizi ifade etmek isterseniz bundan daha iyi zaman bulamayabilirsiniz. Yazarak kendinizi ifade edebilir, sosyal çevredeki arkadaşlarınızdan destek alabilirsiniz. Sosyal çevrenizin genişleyebilir kendinizi daha çok kitlelere duyurabilirsiniz.

Yükselen Boğa Burcu: Sevgili Boğa burçları yönetici gezegeniniz Venüs Balık burcunda, size bolluğu vaat ederken, Neptün’le kavuşum yapacağı günlerde sosyal ortamlardaki arkadaşlarınızla güzel vakit geçirebilirsiniz. Ortak zevklerinize yönelik toplantılar yapabilirsiniz. Ancak yine de para alışverişinde bulunmamaya dikkat edin.

 

Yükselen İkizler Burcu: Sevgili İkizler 1. evinizden Mars gezegeni geçerken iletişimde hızlı ve agresif hareket edebilirsiniz. Kazalara açık olabilirsiniz. Kariyerinizde gözden kaçırabileceğiniz bazı fırsatlar olabilir. Çevrenize biraz daha dikkatli gözlerle bakın fırsatları kaçırmayın. İşinizden ekstra kazançlar elde edebilirsiniz.

Yükselen Yengeç Burcu: Sevgili yengeçler Balık burcundaki Venüs’ten bereket anlamında en fazla faydalanacak olan sizlersiniz. Bu ay mistik konulara ilginiz artabilir,

Yükselen Aslan Burcu:  Sevgili Aslan burçları başkalarından gelecek para konularında oldukça şanslı olabilirsiniz. Verdiğiniz borçlar geri gelebilir, beraber çalıştığınız kişilerle iyi kazançlar elde edebilirsiniz.  Yakın akraba, konu komşu ile aranızda gün yüzüne çıkmasını beklediğiniz olaylar gündeminizde olabilir.

Yükselen Başak Burcu: Sevgili Başak burçları sağlığınızla ilgili konulara biraz önem vermelisiniz. Varsa rutin kontrollerinizi ihmal etmeyin. Kariyer hayatınızda yeni gelişmeler olabilir. Ortak iş yapma konusunda girişimlerde bulunabilirsiniz.

Yükselen Terazi Burcu:  Sevgili Terazi burçları varsa çocuklarınız ile sorumluluk alma zamanlarınız olabilir. Çocuklarınız ya da sevgilinizle İletişim kurmak, hobilerinizi ticarete dökmek, bir internet sitesi kurup oradan gelir elde edebilmek için girişimde bulunabilirsiniz.

Yükselen Akrep Burçları:  Sevgili Akrep burçları Venüs gezegenin balık burcundaki bereketi sizin, aşk çocuk, keyifli zamanlar evinizde. Venüs ve Neptün ün şifalı gücü ile bir çocuk sahibi olmayı istiyorsanız hamile kalabilirsiniz.

Yükselen Yay Burçları:  Sevgili Yay burçları ailenizle güzel zamanlar geçireceğiniz, aile içi bolluk bereket zamanları. Yeni başlangıçlar, ortaklıklar, sözleşmeler için yeterince desteğiniz var. Ticaret yolu ile kazanımlarınız artabilir.

Yükselen Oğlak Burçları:  Sevgili oğlaklar işinizle ilgili yeni gelişmeler yaşayabilirsiniz. Çok çalışıp bedeninizi fazla yormayın. Sağlığınızla ilgili sinir sıkışmalarına dikkat edin. Yaratıcılığınızı ön plana çıkarmak için yazmayı deneyin.

Yükselen Kova Burçları: Sevgili kovalar bu ara fazla sorumluluk alıp yorulabilirsiniz. Hangi işe başlasam stersi üzerinizde olabilir. Para kazanma kaynaklarınızda bir artış görülebilir ayağınıza gelen fırsatları değerlendirin. Biraz kendi içinize çekilme ihtiyacı hissedebilirsiniz. Yakın çevreniz size yetecek görünüyor.

Yükselen Balık Burçları: Venüs sizinle birlikte para, bolluk ve bereket getiriyor. Aile içerisinde kuruntulara düşüp kendinize boş yere vesvese yapmayın. Yeni bir ev ya da arsa almak için harekete geçebilirsiniz. Sağlığınıza biraz dikkat edin. Sinirsel gerginliklerden uzak durun.