AVM'lerin ve mağazaların açılmasıyla birlikte firmalar virüs önlemleri konusunda adımlar atmaya başladı. Bu adımlardan biriside Helen Bee'den geldi. Helen Bee bu kapsamda UV Sterilizasyon Odaları oluşturdu.

Mağazaların ve AVM'lerin açılmasıyla birlikte firmalar da birçok şekilde virüse karşı önlemler almaya başladı. Virüs tehlikesinin ortaya çıktığı ilk günden itibaren müşteri ve çalışanların sağlığı konusunda gerekli tedbirleri ilk günden uygulayan Helen Bee, kendi insiyatifi ile mağazasını kapattı. Mağazanın kapalı olduğu süreçte de dezenfeksiyon çalışmaları yapıldı.Normalleşme süreciyle birlikte mağazaların açılmasıyla Helen Bee önlemlerine yenilerini ekledi. 

Korona virüs önlemleri kapsamında 'UV Sterilizasyon Odaları' kuran Helen Bee, ayrıca kişeye özel hizmet verecek şekilde localar oluşturarak kıyafetlerin steril şekilde müşteriye sunulmasını sağladı. Konuyla ilgili konuşan Helen Bee Halkla İlişkiler Uzmanı Eda Hanım: “Müşterilerimiz gönül rahatlığı ile mağazamızı ziyaret edebilirler. Deneme öncesi UV sistemleri ile steril edilen kıyafetler ve kişiye özel tahsis ettiğimiz localar ile steril bir ortam oluşturmaya çalıştık. Bu tarz bir çalışmayı ulusal seviyede ilk uygulayan firmalardan biri olmak da gurur verici. Uyarıları dikkate alarak bu sancılı süreci birlikte atlatacağız.” dedi.